• Americanul spusese anterior că nu merită să postezi conținut nou direct pe platforma deținută de Elon Musk.
  • Cu toate acestea, el a anunțat săptămâna trecută că va posta un videoclip vechi pe X ca experiment.
  • Postarea a generat mai mult de 155 de milioane de vizualizări.

MrBeast, cel mai popular YouTuber din lume, a dezvăluit că a câștigat peste 250.000 de dolari americani din postarea unui videoclip pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, scrie The Standard.

Americanul spusese anterior că nu merită să postezi conținut nou direct pe platforma deținută de Elon Musk, deoarece creatorii nu primesc decât o sumă mică din veniturile din publicitate. El a mai spus anterior că nici măcar primirea unui miliard de vizualizări nu l-ar face să merite să posteze videoclipuri pe platformă. Cu toate acestea, el a anunțat săptămâna trecută că va posta un videoclip vechi pe X ca experiment, pentru că era super curios” să vadă cât de multe venituri din publicitate ar putea obține din această postare.

Postarea a generat mai mult de 155 de milioane de vizualizări, iar MrBeast – pe numele real Jimmy Donaldson – a împărtășit o captură de ecran care arată că i-a adus puțin peste 263.000 de dolari.

Testul a fost urmărit îndeaproape de numeroși experți și comentatori din industrie, deoarece X s-a luptat în mod public să facă bani de la preluarea de către Elon Musk la sfârșitul anului 2022 și a înregistrat o scădere a traficului pe site.

De asemenea, Musk a fost prins într-o serie de dispute amare cu agenții de publicitate, mulți dintre aceștia retrăgându-se de pe platformă din cauza îngrijorărilor legate de o parte din conținutul care a fost permis pe site în cadrul abordării de libertate absolută de exprimare” a miliardarului.

Citește și