• Rockstar a dezvăluit trailerul cu 15 ore mai devreme, după ce acesta a apărut online.
  • Acesta anunță o lansare în 2025, ceea ce înseamnă că fanii vor trebui să mai aștepte pentru a juca.
  • Cel de-al șaselea joc principal din serie va fi continuarea succesului GTA V din 2013.

Lunga așteptare pentru cel de-al șaselea joc din seria Grand Theft Auto (GTA) este pe cale să se încheie, iar Rockstar a lansat un trailer care le oferă jucătorilor o imagine a ceea ce îi așteaptă, scrie BBC.

Amplasat în orașul Vice City, inspirat de Miami, este o poveste de dragoste și crimă între prima protagonistă feminină, Lucia, și un personaj masculin fără nume.

Rockstar a dezvăluit trailerul cu 15 ore mai devreme, după ce acesta a apărut online. Acesta anunță o lansare în 2025, ceea ce înseamnă că fanii vor trebui să mai aștepte pentru a juca.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Cel de-al șaselea joc principal din serie va fi continuarea succesului GTA V din 2013, care a devenit al doilea cel mai bine vândut joc video din toate timpurile, după Minecraft. În ultimul deceniu au existat zvonuri și scurgeri de informații aparent nesfârșite despre GTA VI.

Simpla confirmare a faptului că urma să apară un trailer a fost suficientă pentru a stârni titluri la nivel mondial în noiembrie, fanii disperați căutând orice informație despre noul joc. Dezvoltat inițial în Dundee în 1997 de către DMA Design, cunoscut mai târziu sub numele de Rockstar, GTA a avut la fel de mult succes din punct de vedere critic și comercial pe cât a fost de controversat.

În Camera Lorzilor au fost puse chiar întrebări în legătură cu conținutul violent al primului joc. Trailerul arată oameni care se întrec în curse de mașini, oameni care petrec pe bărci și un bărbat care scoate un aligator dintr-o piscină, toate acestea pe acordurile americane ale melodiei Love is a Long Road de Tom Petty.

Citește și