• YouTube a actualizat contoarele pentru like-uri și vizualizări care se schimbă în mod dinamic în timp real, dar funcția este limitată la un grup select de utilizatori din întreaga lume.
  • Această animație dinamică este declanșată și la redeschiderea YouTube și funcționează chiar și atunci când videoclipul este pus în pauză.
  • YouTube nu a vorbit despre această adăugare specială a funcției, deși este posibil ca ea să fi fost introdusă pentru prima dată în octombrie, potrivit utilizatorilor de pe Reddit.

În prezent, aplicația YouTube de pe Android afișează vizualizările, dar acestea nu se schimbă în timp ce urmărești videoclipul. Cu toate acestea, această adăugare actualizează în timp real like-urile și vizualizările videoclipului cu o animație ingenioasă. Această animație dinamică a vizualizărilor și a numărului de like-uri apare indiferent dacă videoclipul este în curs de redare sau în pauză. Mai mult, animația care precede schimbarea cifrelor pare să se declanșeze chiar și atunci când treceți la o altă aplicație și redeschideți YouTube.

Acest experiment pare să fie limitat la o secțiune selectată de utilizatori YouTube din întreaga lume. Nu a fost găsit pe versiunea Android a YouTube. Acest fenomen este explicat în mod clar pe firul de discuții privind funcțiile de testare și experimentele YouTube.

Distrage într-adevăr atenția și după părerea mea nu este deloc benefic. Am văzut-o marți pentru prima dată, folosind Firefox. Primele dăți am observat doar un fel de mișcare în partea stângă jos a videoclipurilor. M-am întrebat dacă nu cumva era chiar în videoclip. Apoi am observat zona pentru o vreme și am văzut noua animație a contorului”, a declarat un utilizator într-o postare pe Reddit.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și