• Un videoclip viral cu o chelneriță chineză „robot” a stârnit un debate în online.
  • În videoclip e Qin, proprietara unui restaurant din China, ea se mișcă ca un robot.
  • Qin stăpânește arta mișcărilor robotice, ea și-a antrenat vocea pentru a suna ca A.I.

E robot sau nu? Internetul pare divizat în legătură cu un videoclip cu o chelneriță chineză care servește mâncare clienților. Unii oameni cred că este un robot umanoid.

Videoclipul de 13 secunde care a apărut prima dată pe TikTok surprinde o chelneriță chineză, îmbrăcată într-un costum aproape spațial. Ea servește clienții cu mișcări perfect simetrice care par robotice. Unii utilizatori au fost fascinați, majoritatea au spus că le este greu să spună dacă e o femeie adevărată sau nu. Deși ar putea fi umană, tehnologia robotică este în creștere, chiar în Singapore, anul trecut a fost introdus robotul barista. Acesta este programat să amestece, să prepare și să toarne cafea și ceai clienților. Acesta s-a defectat câteva luni mai târziu.

În spatele chelneriței se află o bună dansatoare. Ea este proprietara unui restaurant de hotpot din China, și o dansatoare de stradă profesionistă. Ea interacționează și își servește clienții mișcându-se ca un robot. Un utilizator, văzând ce talentată e, a încurajat-o să se alăture unei echipe de breakdance.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și