• Prințul și-a luat concediu pentru a-și sprijini familia în timp ce ea se recupera.
  • Catherine, Prințesa de Wales, se recuperează acasă după ce a părăsit spitalul săptămâna trecută. 
  • Cele două angajamente ale prințului William sunt aproape de casă – la Castelul Windsor și în centrul Londrei.

Prințul William se va întoarce miercuri la îndatoririle regale pentru prima dată de când soția sa a suferit o operație abdominală luna trecută. Prințul William va conduce o învestitură la Castelul Windsor înainte de a participa seara la o gală de strângere de fonduri la Londra, a precizat Palatul Kensington, scrie BBC.

Catherine, Prințesa de Wales, se recuperează acasă după ce a părăsit spitalul săptămâna trecută. Prințul și-a luat concediu pentru a-și sprijini familia în timp ce ea se recupera.

Printre primele sale angajamente publice se va număra participarea la strângerea anuală de fonduri pentru London Air Ambulance, al cărei patron este.
Catherine, în vârstă de 42 de ani, a petrecut 13 nopți la Clinica din Londra în urma operației și nu este de așteptat să revină la îndatoririle regale decât peste câteva săptămâni.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Această revenire parțială la muncă pentru prințul William vine în condițiile în care atât soția sa, cât și tatăl său, regele – care a suferit o intervenție pentru o prostată mărită – se află în recuperare și nu efectuează angajamente.

Regina Camilla a fost cea mai în vârstă regină regală încă în acțiune, desfășurând o serie de evenimente solo săptămâna trecută, inclusiv la Londra, Bath și Cambridge. Înainte de venirea regelui pe tron s-a vorbit despre „slăbirea” Familiei Regale, dar provocarea actuală este reprezentată de numărul tot mai mic de persoane disponibile pentru evenimente publice și de un grup tot mai îmbătrânit de membri ai familiei regale care lucrează.

Cele două angajamente ale prințului William sunt aproape de casă – la Castelul Windsor și în centrul Londrei – în timp ce soția sa se recuperează în Adelaide Cottage, pe domeniul Windsor.

Natura afecțiunii lui Catherine nu a fost dezvăluită, dar este suficient de gravă pentru a însemna că se va recupera departe de îndatoririle publice până după Paște. Palatul a declarat anterior că nu are legătură cu cancerul. Prințul William și-a vizitat soția la spitalul din centrul Londrei, iar aceasta a fost vizitată de rege înainte ca acesta să urmeze propriul tratament acolo.

Citește și