• Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută ultima oară în public în ziua de Crăciun.
  • Ea fusese condusă de la spitalul privat London Clinic fără nicio apariție publică.
  • Natura exactă a operației nu a fost dezvăluită, dar se așteaptă ca prințesa să aibă nevoie de câteva luni de recuperare.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a părăsit spitalul la aproape două săptămâni după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală, scrie BBC. O declarație a Palatului Kensington a precizat că prințesa s-a întors acum la casa ei din Windsor.

Ea fusese condusă de la spitalul privat London Clinic fără nicio apariție publică. Natura exactă a operației nu a fost dezvăluită, dar se așteaptă ca prințesa să aibă nevoie de câteva luni de recuperare.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost văzută ultima oară în public în ziua de Crăciun, când familia regală britanică a mers la slujba religioasă la care participă în mod tradițional la biserica din apropierea locuinței regelui Charles din Sandringham, localitate aflată în estul Angliei. Palatul regal a precizat că soția prințului moștenitor William a fost internată în London Clinic, un spital privat din capitala Marii Britanii.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Kate a fost internată în același spital cu regele, care a vizitat-o înainte de a fi supus vineri unei intervenții.

Citește și