• Prințesa de Wales va petrece următoarele două-trei luni în recuperare în urma intervenției chirurgicale.
  • Corespondentul regal Michael Cole a declarat că vestea „nu este o chestiune banală și este destul de serioasă”.
  • Palatul Kensington a declarat că va declara mai multe pe măsură ce va considera.

Un expert regal a subliniat „seriozitatea” actualizării stării de sănătate a lui Kate Middleton, soția prințului Williams fiind internată în spital pentru o operație abdominală planificată, a anunțat Palatul Kensington, precizând că intervenția a fost un succes, scrie Hindustan Times.

În comunicatul Palatului Kensington scrie: „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales a fost internată ieri la Clinica din Londra pentru o intervenție chirurgicală abdominală planificată. Operația a fost un succes și se așteaptă ca ea să rămână în spital între zece și paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicale actuale, este puțin probabil ca ea să revină la îndatoririle publice până după Paște.”

În timp ce Prințesa de Wales va petrece următoarele două-trei luni recuperându-se în urma operației, corespondentul regal Michael Cole a declarat că Prințesa Kate Middleton este tânără, viguroasă și foarte în formă”, subliniind că vestea „nu este o chestiune banală și este, evident, destul de serioasă”.

Recomandări

ROMÂNIA VA EVALUA COMPETENȚELE DE CITIRE
A.I.-UL DUPĂ MOARTE DEVINE AFACERE
SUNTEM ÎN TOPUL DESTINAȚIILOR
INUNDAȚIILE FAC RAVAGII ÎN AFGANISTAN
ELEVII ROMÂNI MERG ÎN ITALIA
NADAL PIERDE LA ROMA

„Ea a adăugat cu multă conștiinciozitate în acea declarație destul de completă de la Palatul Kensington mult mai mult decât ne-am fi așteptat cu altă ocazie”, a spus expertul regal, explicând: „Va fi o lungă ședere în spital. În zilele noastre, ei scot pacienții din spital cât mai repede posibil pe picioarele lor. Așa că, și acest lucru indică gravitatea naturii”.

Corespondentul regal a adăugat că nu ar fi corect ca fanii să speculeze, deoarece Palatul Kensington a declarat că va declara mai multe, pe măsură ce va considera necesar.