• Arnold Schwarzenegger (76 de ani) este reţinut de câteva ore pe aeroportul din München.
  • Se pare că superstarul are asupra lui, în drum spre Summitul mondial al climei de la Kitzbühel, un ceas de lux extrem de valoros pe care ar fi trebuit să îl declare la vamă.
  • Potrivit informaţiilor Bild, actorul Arnold Schwarzenegger suportă interogatoriul cu calm, dar cu timpul începe să obosească.

Update

Arnold Schwarzenegger, care a fost reținut la vamă pe aeroportul din München, a fost obligat să plătească 35.000 de euro: 26.000 pentru un ceas scump Audemars Piguet, 4.000 impozit și 5.000 amendă. Actorul a trebuit să plătească jumătate din cost în numerar, ceea ce nu avea și, drept urmare, ofițerul l-a escortat pe actor direct la sucursala băncii.

Actorul a încercat să explice că intenționează să vândă ceasul la o licitație de caritate, dar argumentele sale au căzut în urechi surde. În urma cercetărilor, a fost eliberat. Schwarzenegger însuși a evaluat ceasul la doar aproximativ 20.000 de euro.

Știrea inițială

Arnold Schwarzenegger (76 de ani) este reţinut de câteva ore pe aeroportul din München, anunţă Bild.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Se pare că superstarul are asupra lui, în drum spre Summitul mondial al climei de la Kitzbühel, un ceas de lux extrem de valoros pe care ar fi trebuit să îl declare la vamă.

Comoara va fi scoasă la licitaţie joi, în cadrul unui dineu care va avea loc înainte de începerea oficială a summitului.

Cu toate acestea, Schwarzenegger a atras atenţia oficialilor vamali, care l-au oprit, i-au cerut să îşi deschidă bagajele – şi încă îl reţin.

Ceasul este cu adevărat unicat. Audemars Piguet (care produce doar aproximativ 45.000 de ceasuri pe an, cu o cifră de afaceri anuală de 1,5 milioane de euro) l-a produs special pentru Schwarzenegger. Acum, actorul scoate la licitaţie piesa unică din colecţia sa privată, în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

Potrivit informaţiilor Bild, actorul Arnold Schwarzenegger suportă interogatoriul cu calm, dar cu timpul începe să obosească. El ar fi trebuit să fi plecat deja din Munchen spre Kitzbühel. Încă nu se ştie dacă vameşii îl vor lăsa să plece cu ceasul.

Thomas Meister (55 de ani), purtătorul de cuvânt al biroului vamal principal din München, a declarat pentru Bild: „Îl investigăm pe Arnold Schwarzenegger pentru evaziune fiscală. El ar fi trebuit să declare ceasul, deoarece este un import”.

Citește și