• Rafael Nadal va fi ambasador al Federației Saudite de Tenis, ca parte a unui efort recent al regatului de a face incursiuni în tenis și în alte sporturi.
  • Noul rol al lui Nadal, anunțat luni, include promovarea tenisului în Arabia Saudită și planuri pentru o Academie Rafa Nadal în această țară.
  • Nadal va lipsi de la Australian Open din cauza unei rupturi musculare.

Rafael Nadal va fi ambasador al Federației Saudite de Tenis, ca parte a unui efort recent al regatului de a face incursiuni în tenis și în alte sporturi.

În noul său rol, fostul nr. 1 mondial și campion de 22 de ori la Grand Slam va promova tenisul în regat și va deschide acolo o Academie Rafa Nadal, scrie Forbes.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE

Nadal va lipsi de la Australian Open pentru că se recuperează după o ruptură musculară. El a sperat să revină la Grand Slam la Melbourne Park după ce a lipsit aproape tot anul 2023.

„Copiii de astăzi privesc spre viitor și au o reală pasiune pentru toate sporturile. Dacă îi pot ajuta să pună mâna pe o rachetă sau pur și simplu să fie în formă și să se bucure de beneficiile unei vieți sănătoase, atunci voi fi fericit că am făcut o schimbare”, a spus Nadal.

Citește și