• Așa că astăzi, chiar dacă corpul meu nu va mai reacționa așa cum o făcea acum 50 de ani, pot să mă mențin cât de mult pot și asta îmi aduce o mare bucurie, a declarat actorul.
  • Actorul, în vârstă de 75 de ani, a fost îmbrăcat într-un pulover roșu care avea modele cu reni și pomi de Crăciun.
  • În majoritatea zilelor, starul din Terminator se trezește devreme, în jurul orei cinci dimineața, pentru a savura o cafea, iar la șase dimineața pedalează pe bicicletă până la sala de sport.

Arnold Schwarzenegger nu a lăsat sărbătoarea să stea în calea antrenamentului său, el a intrat sâmbătă pe Instagram pentru a-și povesti rutina de exerciții fizice și pentru a le ura o sărbătoare fericită celor care îl urmăresc.

Actorul, în vârstă de 75 de ani, a fost îmbrăcat într-un pulover roșu care avea modele cu reni și pomi de Crăciun, împreună cu ochelari reflectorizanți pe care era încrustată replica sa emblematică din filmul The Terminator, Mă voi întoarce.

Fostul guvernator al Californiei – care a luat parte luna trecută la festivitățile de Ziua Veteranilor – a fost văzut lucrând la exerciții pentru biceps, triceps și umeri în ziua răcoroasă și rece din sudul Californiei.
Vedeți, nu prea contează dacă este ajunul Crăciunului sau nu – asta este ceea ce este astăzi, dar tot ne antrenăm, a spus starul de origine austriacă în clip. Și vreau doar să vă spun Crăciun fericit, sărbători fericite tuturor și un an nou fericit și sănătos.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Actorul a scris în dreptul clipului: Crăciun fericit! Folosiți această veselie de sărbători pentru a vă energiza și bucurați-vă cu adevărat de timpul petrecut cu familia voastră. Iată cadoul meu pentru voi. Începând cu 1 ianuarie, voi trimite un e-mail zilnic cu provocări, rețete și informații despre sănătate și fitness pentru a da un impuls de fitness. Este gratuit. Înscrieți-vă la link-ul din bio.

În majoritatea zilelor, starul din Terminator se trezește devreme, în jurul orei cinci dimineața, pentru a savura o cafea, iar la șase dimineața pedalează pe bicicletă până la sala de sport pentru un antrenament care durează de obicei 60 de minute. Schwarzenegger a mers până acolo încât a mărturisit că este dependent de antrenament și că trebuie să-și înceapă fiecare zi la sală sau făcând un fel de exerciții fizice.

Așa că astăzi, chiar dacă corpul meu nu va mai reacționa așa cum o făcea acum 50 de ani, pot să mă mențin cât de mult pot și asta îmi aduce o mare bucurie, a declarat el pentru Eat This, adăugând: Am ales să mă adaptez vârstei mele, să-mi fac antrenamentele un pic diferite și să mă concentrez pe a rămâne slab și pe evitarea accidentărilor.