• El a exprimat anterior că buletinul va fi un loc în care va putea „împărtăși sfaturi, fotografii și videoclipuri” pe care nu le publică pe rețelele de socializare.
  • Actorul de origine austriacă a împărtășit pentru prima dată instantaneul de sărbători în newsletterul său lunar pe care l-a lansat în martie 2021.
  • „Acelea sunt lumânări reale agățate în brad!”, a explicat el.

Arnold Schwarzenegger își amintește de mama sa în perioada sărbătorilor. Luni, starul din Terminator, în vârstă de 75 de ani, a împărtășit o fotografie cu mama sa care stă lângă un brad de Crăciun plin de ornamente colorate și lumânări atârnate. Tradiția obiceiului a luat naștere în rândul germanilor la începutul secolului al XVII-lea și este încă sărbătorită în multe părți ale Germaniei și în teritoriile din jur.

„Sper că ați avut cu toții un Crăciun Fericit! Iată o poză cu mama mea lângă bradul de Crăciun în urmă cu mulți ani, pe care am împărtășit-o în noul meu buletin informativ”, a scris Schwarzenegger în legenda omagiului emoționant. „Acelea sunt lumânări reale agățate în brad!”, a explicat el.

Actorul de origine austriacă a împărtășit pentru prima dată instantaneul de sărbători în newsletterul său lunar pe care l-a lansat în martie 2021. El a exprimat anterior că buletinul va fi un loc în care va putea „împărtăși sfaturi, fotografii și videoclipuri” pe care nu le publică pe rețelele de socializare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Înainte de a împărtăși omagiul sincer, el a anunțat printr-un videoclip în care se antrena într-un pulover de Crăciun că noul an va include e-mailuri zilnice pentru abonații la newsletter-ul său.

„Crăciun Fericit! Folosiți această veselie de sărbători pentru a vă energiza pompele și bucurați-vă cu adevărat de timpul petrecut cu familia”, a scris Schwarzenegger în legendă. Anul trecut, el a sărbătorit Crăciunul donând 250.000 de dolari pentru a oferi 25 de locuințe veteranilor care trăiau pe străzi în Los Angeles.

„Astăzi, am sărbătorit Crăciunul mai devreme. Cele 25 de case pe care le-am donat pentru veteranii fără adăpost au fost instalate aici, în Los Angeles”, a scris pe Twitter în anunțul său din decembrie 2021. „A fost fantastic să petrec ceva timp cu eroii noștri și să le urez bun venit în noile lor case”.

De asemenea, Schwarzenegger a făcut o urare de mulțumire organizației non-profit Village for Vets, precum și Biroului Secretarului Afacerilor Veteranilor și Veteranilor Americani pentru ajutorul lor. „Am dovedit că, atunci când lucrăm cu toții împreună, putem rezolva orice problemă”, a scris el.

În timp ce vorbea cu FOX 11 după crearea locuințelor, el a descris gestul ca fiind „cel mai frumos cadou de Crăciun” și s-a declarat „extaziat”.