• Nu a existat niciodată o mișcare de succes bazată pe ură, a spus actorul.
  • Naziștii? Fraieri. Confederația? Învinși. Mișcarea de apartheid? Pierzători – și lista poate continua la nesfârșit. Nu vreau ca tu să fii un ratat. Nu vreau să fii slab.
  • Schwarzenegger a spus că dezvoltarea are loc prin intermediul celor mai dificile căi din viață, citând propria sa experiență spre celebritatea în culturism prin sesiuni dureroase de antrenament.

Arnold Schwarzenegger s-a pronunțat împotriva creșterii numărului de infracțiuni motivate de ură și antisemitism într-un clip de 12 minute pe care l-a postat luni pe rețelele de socializare.

Starul de acțiune, în vârstă de 75 de ani, a declarat că a căutat să nu se adreseze unui cor, ci să vorbească oamenilor care au auzit unele conspirații despre evrei sau despre orice rasă sau gen și s-au gândit: Pentru mine are sens.

Arnold, care și-a documentat călătoria la Auschwitz în toamna anului trecut, a citat experiențele sale personale urmărindu-l pe răposatul său tată și pe alți bărbați ale căror vieți au fost dezorganizate în urma celui de-al Doilea Război Mondial. Nu a existat niciodată o mișcare de succes bazată pe ură, a spus actorul deschis. Naziștii? Fraieri. Confederația? Învinși. Mișcarea de apartheid? Pierzători – și lista poate continua la nesfârșit. Nu vreau ca tu să fii un ratat. Nu vreau să fii slab.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Fostul guvernator al Californiei a spus că se adresează persoanelor care ar putea fi implicate în discursuri sau mișcări de ură, îndemnându-le să își analizeze alegerile de viață și căile pe care acestea le conduc.
În ciuda tuturor prietenilor mei care ar putea spune: Arnold, nu vorbi cu acei oameni. Nu merită, nu-mi pasă ce spun, a declarat starul din Terminator. Mie îmi pasă de tine. Cred că meriți. Știu că nimeni nu este perfect… Pot să înțeleg cum oamenii pot cădea în capcana prejudecăților și a urii.

Schwarzenegger a spus că dezvoltarea are loc prin intermediul celor mai dificile căi din viață, citând propria sa experiență spre celebritatea în culturism prin sesiuni dureroase de antrenament.

Este mai ușor să găsești scuze că poporul evreu a conspirat să te țină pe loc decât să recunoști că trebuie doar să muncești mai mult’, a spus el. Este mai ușor să urăști decât să înveți … nimeni care a ales calea ușoară a urii nu a ajuns la capătul drumului și a spus: Ce viață. Nu – ei mor la fel de mizerabil cum au trăit.

Schwarzenegger a subliniat finalul sumbru al celor care se dedică unei vieți de ură. El a spus: Dacă te afli întrebându-te dacă drumul urii ar putea avea sens pentru tine dintr-un motiv sau altul, sau chiar înfășurându-te în steagul urii, vreau să știi unde se termină acel drum. Am văzut destui oameni care și-au irosit viitorul din cauza unor convingeri pline de ură. Așa că vreau să vorbesc cu tine înainte de a-ți găsi regretele la capătul acelei căi.

Schwarzenegger a spus în clipul, care a fost distribuit de ATTN, că există încă o rampă de ieșire pentru ca persoanele care s-au implicat în discursuri de ură să își schimbe calea. Indiferent cât de departe ai ajuns, vreau să știi că încă mai ai o șansă de a alege o viață de putere, a spus el. Trebuie să lupți în războiul împotriva ta însuți.

Schwarzenegger a spus că, deși să mergi pe calea urii și a învinovățirii este mai ușor în viață – Nu trebuie să schimbi nimic, tot ceea ce nu te bucură în viața ta poate fi din vina altcuiva, a spus el -, în cele din urmă, Vei sfârși distrus. El a adăugat: Nu vreau să treci prin toate astea.