• În timp ce Ashley a încercat să-l implice cu o întrebare, ea l-a întrebat pe star care a fost partea lui preferată din participarea la Oscaruri.
  • I s-a răspuns cu o pauză ciudat de lungă, înainte ca Hugh să răspundă în cele din urmă: Este fascinant… întreaga umanitate este aici… este Vanity Fair.”
  • High Grant a dat răspunsuri foarte scurte și irealizabile, ba chiar și-a dat ochii peste cap la un moment dat.

Ashley Graham a rupt tăcerea cu privire la interviul stânjenitor pe care i l-a acordat Hugh Grant la gala Oscarurilor de duminică seară. Interviul a provocat un șoc în întreaga lume deoarece actorul din Notting Hill, în vârstă de 62 de ani, nu a părut impresionat de întrebările lui Ashley, dând răspunsuri foarte scurte și irealizabile, ba chiar și-a dat ochii peste cap la un moment dat.

În mod previzibil, reacțiile la acest moment s-au răspândit imediat, precum și numeroase mențiuni în emisiunile TV, oamenii fiind împărțiți dacă Hugh a fost nepoliticos” sau pur și simplu a dat dovadă de un simț al umorului britanic sarcastic.

Modelul Ashley a rămas demnă în legătură cu interviul, după cum a declarat luni pentru TMZ la aeroportul LAX: Știți ceva, mama mi-a spus să ucid oamenii cu bunătate”. Hugh s-a oprit să vorbească cu Ashley, care a fost unul dintre prezentatorii emisiunii Countdown To The Oscars de la ABC, dar legenda comediei romantice părea că vrea să fie oriunde, dar nu acolo.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

În timp ce Ashley a încercat să-l implice cu o întrebare, ea l-a întrebat pe star care a fost partea lui preferată din participarea la Oscaruri. I s-a răspuns cu o pauză ciudat de lungă, înainte ca Hugh să răspundă în cele din urmă: Este fascinant… întreaga umanitate este aici… este Vanity Fair.”

Oh, da, este vorba despre Vanity Fair după petrecere, acolo trebuie să ne relaxăm și să ne distrăm puțin”, a răspuns modelul, părând să nu înțeleagă că Hugh făcea referire la romanul din 1848 al lui William Makepeace Thackery, mai degrabă decât la revistă.

Încercând din nou să converseze cu bărbatul de 62 de ani, Ashley l-a întrebat pe Hugh pe cine era încântat să vadă. Acesta a răspuns: Pe nimeni în mod special”.

Făcând o încercare disperată de a obține o conversație de la actor, Ashley l-a întrebat despre designerul costumului său, după cum a spus ea: Ce porți?”, la care el a răspuns fără menajamente: Doar costumul meu”.