• Park a fost spitalizată la începutul acestei luni după ce a suferit un „șoc septic critic”.
  • Vedeta din „Emily in Paris” a scris într-o postare pe Instagram duminică că se află în orașul luminilor „recuperându-se și odihnindu-se”.
  • Park a adăugat că a fost „autorizată din punct de vedere medical să zboare după ce a răspuns la tratamente”.

Ashley Park a sosit la Paris, în timp ce se pregătește să se întoarcă la muncă după ce a fost internată. Vedeta din „Emily in Paris” a scris într-o postare pe Instagram duminică că se află în orașul luminilor „recuperându-se și odihnindu-se”, în timp ce așteaptă autorizația medicală pentru a începe filmările pentru sezonul 4 al serialului Netflix, scrie CNN.

Park a fost spitalizată la începutul acestei luni după ce a suferit un „șoc septic critic”. „Sunt profund emoționată și recunoscătoare pentru mesajele voastre frumoase de susținere și mângâiere, pentru poveștile voastre personale despre septicemie și spitalizare și cu adevărat pentru fiecare persoană care mi-a întins mâna cu dragoste”, a scris ea pe pagina ei de Instagram duminică.

Park a adăugat că a fost „autorizată din punct de vedere medical să zboare după ce a răspuns la tratamente” și și-a exprimat aprecierea pentru „bunătatea și răbdarea grațioasă” a colegilor ei în timp ce se recupera.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES

„Nu aș putea fi mai entuziasmată să mă alătur tuturor pe platoul de filmare pentru sezonul 4„, a scris ea. „Promit că voi respira prin toate astea și că voi avea grijă de mine cât de mult pot pentru a reveni la forma de luptă.”

La începutul acestei luni, Park a împărtășit pe pagina ei de Instagram că a fost spitalizată în timpul sărbătorilor, scriind la acel moment că „ceea ce a început ca amigdalită a ajuns într-un șoc septic critic, care mi-a infectat și afectat mai multe organe”.

Citește și