• Axl Rose a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert.
  • Solistul, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul.
  • „Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Axl Rose, solistul trupei Guns N’Roses, a promis că nu îşi va mai arunca microfonul în public, după ce un fan a fost rănit la un recent concert din Australia, scrie The Guardian.

Axl Rose, în vârstă de 60 de ani, obişnuieşte ca la finalul concertului să le ofere spectatorilor şansa de a prinde microfonul, dar marţi, după un spectacol pe stadionul Adelaide Oval, din oraşul australian Adelaide, o spectatoare, Rebecca Howe, a fost rănită la un ochi şi la baza nasului.

Dacă este adevărat, evident că nu vrem ca cineva să fie rănit la vreunul dintre concertele noastre” , a scrispe Twitter solistul.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Aruncăm microfonul la sfârşitul concertelor noastre de peste 30 de ani pentru că am simţit întotdeauna că este o parte din finalul prestaţiei pe care fanii noştri o doresc şi sunt conştienţi că au şansa să-l prindă. Totuşi, în interesul siguranţei publicului, de acum înainte ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva către fani” , a scris Axl.

Formată în 1984, Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe din toate timpurile şi a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2012.