• În timpul unei lupte violente, bărbatul care plimba câinii lui Lady Gaga a fost lovit, strangulat și apoi împușcat.
  • Persoana acuzată că a început acest atac a fost eliberată din greșeală din închisoare.
  • Câinii starului pop au fost înapoiați două zile mai târziu de o femeie care a susținut că i-a găsit legați de un stâlp.

Un bărbat înarmat, acuzat că l-a împușcat și rănit grav pe cel care îi plimba câinii lui Lady Gaga și i-a furat cei doi bulldogi francezi, a fost eliberat din greșeală din închisoare și este căutat.

James Howard Jackson, în vârstă de 19 ani, era acuzat de tentativă de omor când a fost eliberat miercuri din închisoarea din comitatul Los Angeles, „din cauza unei erori administrative”, a precizat Departamentul șerifului din comitat într-un comunicat. Biroul de Crime Majore lucrează la găsirea lui, se arată în declarație.

Jackson este una dintre cele cinci persoane arestate în legătură cu atacul din 24 februarie 2021 de la Hollywood. Procurorii au declarat că Jackson și alți doi presupuși membri ai bandei au condus în căutarea unor buldogi francezi scumpi pe care să-i fure, apoi l-au reperat, l-au urmărit și l-au jefuit pe Ryan Fischer în timp ce plimba câinii lui Lady Gaga în apropiere de Sunset Boulevard.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

În timpul unei lupte violente, Fischer a fost lovit, sugrumat și apoi împușcat într-un atac filmat de camera soneriei de la ușa unei case din apropiere. Camera l-a înregistrat pe bărbatul care îi plimba câinii lui Lady Gaga strigând „Oh, Doamne! Am fost împușcat!” și „Ajutați-mă! Sângerez din piept!”. Fischer a pierdut o parte dintr-un plămân.

„Deși sunt profund îngrijorat de evenimentele care au dus la eliberarea sa, sunt încrezător că forțele de ordine vor îndrepta eroarea”, a declarat Fischer. „Cer ca domnul Jackson să se predea autorităților, astfel încât rezolvarea crimei comise împotriva mea să își urmeze cursul, indiferent de rezultatul pe care instanțele îl vor stabili”.

Câinii starului pop au fost înapoiați două zile mai târziu de o femeie care a susținut că i-a găsit legați de un stâlp și a întrebat despre oferta lui Lady Gaga de a da o recompensă de 500.000 de dolari dacă câinii vor fi înapoiați. Cântăreața se afla la Roma în acel moment la filmările pentru un film.

Jackson fusese deja acuzat în cazul atacului asupra celui care-i plimba câinii lui Lady Gaga și pledase nevinovat când biroul procurorului districtual al comitatului a depus marți un rechizitoriu înlocuitor care îl acuză de tentativă de omor, conspirație pentru comiterea unui jaf și atac cu o armă de foc semiautomată.

Mișcarea a fost făcută „pentru a accelera procesul legal”, iar Jackson a fost pus sub acuzare miercuri sub un nou număr de caz, a declarat biroul procurorului într-o declarație.

„Domnul Jackson a fost eliberat ulterior din arest de către Departamentul șerifului din Los Angeles County. Nu suntem siguri de ce au făcut acest lucru”, se arată în declarație.