• Pare că Margot Robbie este alegerea perfectă pentru rolul adorabilei Barbie.
  • Actrița afirmă că nu i-a fost deloc ușor să intre în pielea personajului.
  • Margot a apelat la amintirile din copilărie și a încercat să copieze fiecare detaliu al personajului creat de Ruth Handler.

Filmul „Barbie” a creat isterie la nivel mondial. A bătut record după record și a devenit, practic, cel mai de succes film al anului din SUA. Însă cum a fost pentru Margot Robbie să intre în pielea lui Barbie? Îți spune chiar ea, într-un podcast realizat alături de Cillian Murphy, vedeta „Oppenheimer”.

„A fost atât de ciudat să o concepem pe Barbie ca personaj. Tehnicile mele obișnuite nu se potriveau pentru acest personaj. În general, lucrez cu un expert în actorie, cu altul în dialect, cu altul în mișcare scenică, citesc tot și mă uit la toate. Mai ales atunci când e vorba de o persoană reală”, a spus Margot Robbie.

Pare că Margot Robbie este alegerea perfectă pentru rolul adorabilei Barbie, însă actrița afirmă că nu i-a fost deloc ușor să intre în pielea personajului. Asta pentru că Barbie este unică și nu poate fi asociată altor tipologii. Totuși, Margot a apelat la amintirile din copilărie și a încercat să copieze fiecare detaliu al personajului creat de Ruth Handler.

Recomandări

SUA AJUTĂ GAZA
AJUTORUL ACORDAT UCRAINEI, ÎN IMPAS
CIOLACU ENUMERĂ NEVOILE EUROPEI
BIDEN CONFUNDĂ GAZA CU UCRAINA
DE CE A MURIT THOMAS KINGSTON
OLANDA ȘI UCRAINA AU ACORD BILATERAL

„Da, cam 90% din mine era convinsă că va fi ceva măreț, dar 10% din mine se gândea că poate să meargă foarte rău. Evident, nu am crezut că va putea deveni fenomenul cultural care s-a dovedit a fi”, a mai spus actrița.

Citește și