• Bebe Fest te așteaptă pe tine și pe bebelușul tău la Opera Comică pentru Copii.
  • Opera Comică pentru Copii te așteaptă cu spectacole interactive și ateliere distractive.
  • R. Pencu: Cele mai căutate ateliere sunt Bubu și atelierul de muzică, unde cei mici se pot juca.

Ești părinte și vrei să îți fascinezi bebelușul? Opera Comică pentru Copii organizează Bebe Fest și te așteaptă astăzi și mâine cu spectacole interactive pentru bebeluși, căsuțe tematice și concursuri amuzante pentru părinți.

„Festivalul Bebe Fest, a 5-a ediție, aș vrea să să specific că festivalul va fi și săptămâna viitoare. Am decis să îl prelungim pentru că iată publicul ne cere acest lucru. În curtea noastră, pentru că aici se desfășoară întregul festival, alături de locuri de joacă, unde ei își folosesc abilitățile motrice cu trambuline, cu tobogan, groapă de nisip, carusel, trenuleț, într-adevăr avem și ateliere. Atelierele pentru cei mici, în principal, sunt ateliere senzoriale și sunt foarte apreciate. Avem o cameră senzorială în care ei intră și experimentează tot felul de senzații, avem și o zonă unde ai voie să faci lucruri pe care acasă nu ai voie să le faci, de exemplu: să sari în pat sau să pictezi pe pereți, dar s-au remarcat într-adevăr atelierele „Bubu” și în special „Atelierul de muzică”. În cadrul acestui atelier copii au posibilitatea să atingă, să lucreze cu diverse instrumente și este într-adevăr cel mai apreciat atelier, atât de copii, cât și de către părinți”, susține Roxana Pencu, manager al evenimentului.

Ce beneficii aduce Bebe Fest în relația părinte-copil?

„Deviza noastră principală, nu numai în cadrul evenimentelor pentru copii cei mici, pentru că avem și public mai mărișor, este timpul de calitate petrecut alături de copil. Toate aceste ateliere, toate activitățile din Bebe Fest sunt destinate părinților și copiilor, chiar dacă ei explorează singuri, fiind alături de părinți se bucură, își dezvoltă abilitățile, descoperă lucruri, dar sunt împreună cu părinții. Aceștia îi văd veseli, reacționează. Acolo se joacă și ei alături de ei, și până la urmă, asta este cel mai important: timpul petrecut împreună, care trebuie replicat în orice situație, nu numai în festival”, a declarat Roxana Pencu pentru Aleph News.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și