• Bella Hadid a negat afirmațiile anonime de pe TikTok, cu privire la presupusul ei consum de droguri și la relația cu mama Yolanda Hadid.
  • Nu s-a spus niciun lucru adevărat în acest videoclip, a spus fotomodelul într-un comentariu pe TikTok.
  • De-a lungul anilor, Hadid a vorbit deschis despre educația și copilăria sa, în condițiile în care a suferit de boala Lyme și s-a luptat cu anxietatea.

Bella Hadid a negat afirmațiile anonime de pe TikTok, cu privire la presupusul ei consum de droguri și la controversată relația cu mama Yolanda Hadid.

Videoclipul de două minute și jumătate de pe TikTok despre supermodel – a inclus acuzații despre consumul de droguri, susținând că Bella a mers la o beție de cocaină de câteva săptămâni cu Hailey Bieber în ianuarie 2022. O altă afirmație, care ar fi din februarie anul trecut, a mai spus că Bella se lăuda că trăia din țigări și apă în perioada premergătoare Săptămânii Modei de la Milano.
O altă acuzație din videoclip spune despre Yolanda Hadid, a oferit-o odată pe Bella pentru a încheia o afacere.

Cu toate acestea, Hadid nu a ezitat să lămurească lucrurile în comentariile acestui videoclip, care are peste 552.000 de vizualizări. Miercuri dimineață, Bella a lăsat un comentariu la videoclip, spunând că nu există niciun adevăr în aceste afirmații. Nu s-a spus niciun lucru adevărat în acest videoclip , a scris ea de pe contul ei verificat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

De-a lungul anilor, Hadid a vorbit deschis despre educația și copilăria sa, în condițiile în care a suferit de boala Lyme și s-a luptat cu anxietatea. În timpul unui interviu acordat revistei i-D Magazine în luna septembrie, ea a reflectat asupra anxietății sale de când era adolescentă.

Hadid a fost, de asemenea, deschisă cu privire la cât de des consumă alcool. Ea a precizat, în timpul unui interviu pentru InStyle în ianuarie 2022, a împărtășit noua sa perspectivă asupra alcoolului, explicând că, deși nu a renunțat complet la alcool, îl consumă cu „moderație”.