• Bruno Mars a câștigat la aceeași categorie pentru 24K Magic” (2017) și Finesse” (remix cu Cardi B, 2018).
  • Beyonce a primit distincția de albumul anului pentru Renaissance.
  • Billboard notează că acesta este al cincilea an consecutiv în care o artistă solo a câștigat premiul pentru albumul anului.

A fost o noapte mare pentru Beyonce la ediția 2022 a Premiilor Soul Train. Cântăreața a luat trei premii la evenimentul care a fost înregistrat luna trecută la Orleans Arena din Las Vegas. BET tocmai a difuzat evenimentul în weekend.

Beyonce a primit distincția de albumul anului pentru Renaissance, cântecul anului pentru Break My Soul” și cea mai bună colaborare pentru Make Me Say It Again, Girl”, o pereche cu Ronald Isley & The Isley Brothers. Billboard notează că acesta este al cincilea an consecutiv în care o artistă solo a câștigat premiul pentru albumul anului.

Beyoncé nu a fost, însă, prezentă la Orleans Arena din Las Vegas, unde a fost înregistrat spectacolul la începutul acestei luni. Premiile BET sunt în mare măsură un spectacol despre omagieri, nu despre premii. Doar două categorii competitive au fost prezentate pe parcursul celor două ore de spectacol.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Lizzo, Mary J. Blige și Muni Long s-au numărat, de asemenea, printre câștigătorii de la ediția 2022 a Premiilor Soul Train, care au fost prezentate de actorul și comediantul Deon Cole. Lizzo a câștigat premiul pentru cea mai bună interpretare de dans pentru piesa About Damn Time”. Blige a primit premiul Certified Soul (cunoscut anterior sub numele de Centric Award). Long a luat premiul Ashford & Simpson pentru compoziție pentru Hrs & Hrs”. Toți acești trei artiști, precum și Beyoncé, au fost nominalizați în categoriile Big Four la viitoarele premii Grammy.

Chris Brown a luat premiul pentru cel mai bun artist masculin R&B/soul pentru a doua oară în trei ani. Giveon a câștigat premiul anul trecut.

Silk Sonic a câștigat videoclipul anului pentru al doilea an consecutiv cu Smokin’ Out the Window”. Duo-ul retro-soul a luat premiul anul trecut pentru Leave the Door Open”. Duo-ul Bruno Mars a câștigat la aceeași categorie pentru 24K Magic” (2017) și Finesse” (remix cu Cardi B, 2018).