• Taylor Swift a câștigat duminică nu mai puțin de șase premii la American Music Awards 2022.
  • Dintre acestea, cea mai prestigioasă distincție este cea de artistă a anului.
  • De asemenea, Harry Styles, BTS, Morgan Wallen, Tems, Wizkid și Kendrick Lamar au luat fiecare câte două premii.

Taylor Swift a câștigat duminică nu mai puțin de șase premii la American Music Awards 2022. Dintre acestea, cea mai prestigioasă distincție este cea de artistă a anului.

Cântăreața melodiei „Anti-Hero” le-a mulţumit fanilor care au votat-o și au susținut-o după ce a lansat patru noi albume și două reînregistrări în ultimii trei ani.

În ultimii ani, am lansat mai multă muzică decât în 10 ani. Cred că acest lucru vi se datorează vouă, fanilor. Mi-ați transmis clar că vreți să ascultați multă muzică pe care o voi face – m-ați încurajat” , a declarat Taylor Swift, potrivit Deadline.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Printre ceilalți câștigători ai American Music Awards 2022 s-a și numărat Beyoncé, care a obținut premiul de cel mai bun artist R&B. Rapperul Bad Bunny a reușit să ia două premii, printre care cel mai bun artist latino.

Swift a triumfat în fața unor nume precun Beyonce sau Harry Styles

De asemenea, Harry Styles, BTS, Morgan Wallen, Tems, Wizkid și Kendrick Lamar au luat fiecare câte două premii.

Cântăreaţa Pink a deschis gala de premiere dansând şi cântând pe patine cu rotile pe melodia sa optimistă „Never Gonna Not Dance Again” .

Comediantul şi gazda Wayne Brady a cântat rap în monologul său. „Nimeni nu va fi pălmuit în seara asta” , a glumit Brady, făcând referire la infamul atac al lui Will Smith asupra lui Chris Rock la Oscaruri.

Dove Cameron, o fostă actriţă de la Disney Channel, care a ajuns anul acesta în topurile Billboard cu single-ul pop „Boyfriend” , a obţinut primul trofeu al serii cu victoria pentru cel mai bun artist debutant.

Machine Gun Kelly, purtând un costum mov cu ţepi lungi argintii, a fost desemnat artistul rock preferat.

Swift nu a menționat controversa de săptămâna trecută legată de vânzările Ticketmaster pentru viitorul ei turneu, care au fost pline de erori și au determinat compania să-și ceară scuze față de ea.