• Beyoncé ar fi stabilit un set de reguli stricte pentru fiecare membru al personalului care va participa la viitorul său turneu mondial.
  • Cântăreața este hotărâtă să creeze un mediu de lucru sigur pentru toți cei implicați și a impus reguli în ceea ce privește echipa care se află în spatele spectacolului său extravagant.
  • Între timp, Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, au fost ocupați să se reimpună ca regii ai muzicii, devenind cei doi artiști cu cele mai multe nominalizări la premiile Grammy din istorie.

Beyoncé ar fi stabilit un set de reguli stricte pentru fiecare membru al personalului care va participa la viitorul său turneu mondial, în timp ce se pregătește să pornească la drum în viitorul apropiat. Cântăreața este, se pare, hotărâtă să creeze un mediu de lucru sigur pentru toți cei implicați și a impus reguli în ceea ce privește echipa care se află în spatele spectacolului său extravagant.

Se pare că Beyoncé nu numai că a implementat o politică strictă de interzicere a alcoolului și a drogurilor, dar face și verificări pentru a se asigura că toată lumea, de la dansatorii ei până la șoferii de turneu, trece un test #MeToo.

Cântăreața și-a anunțat turneul Renaissance la începutul acestui an, iar pregătirile pentru șirul de date din 2023 sunt în plină desfășurare. O sursă a declarat pentru The Sun: Beyonce știe că noile spectacole vor necesita o coregrafie intensă și precizie, așa că toată lumea trebuie să fie curată și trează. Nu vor fi nici petreceri nebunești pe drum. De asemenea, ea efectuează verificări #MeToo cu dansatorii, trupa și echipajul, cu speranța că astfel va face din turneu un mediu de lucru sigur și prietenos.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Persoana din interior a dezvăluit, de asemenea, că Beyonce plănuiește să ofere sprijin la cerere pentru sănătatea mintală a lucrătorilor ei, în timp ce aceștia călătoresc în jurul lumii. Acesta a spus că, din cauza caracterului epuizant al turneelor, cei aflați în turneu vor avea, de asemenea, acces la sprijin pentru sănătate mintală în timp ce se află pe drum”.

Persoana din interior a adăugat cum cântăreața știe că oamenii sunt cel mai fericiți atunci când știu că bunăstarea lor este împlinită” și speră să își folosească cunoștințele și să conducă prin exemplu”.

Beyoncé nu a anunțat încă datele turneului, dar a vândut deja primul set de bilete pentru o sumă amețitoare pentru Gala de artă vestimentară a mamei sale, Tina Knowles, din octombrie. Biletele – care includeau și zboruri VIP – au fost scoase la licitație pentru 54.000 de dolari în cadrul petrecerii de strângere de fonduri.

Între timp, Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, au fost ocupați să se reimpună ca regii ai muzicii, devenind cei doi artiști cu cele mai multe nominalizări la premiile Grammy din istorie. Cuplul a atins această performanță incredibilă după ce au fost anunțate nominalizările pentru cea de-a 65-a ediție a premiilor Grammy, cei doi având în total 88 de nominalizări fiecare de-a lungul anilor.

Beyonce a obținut un număr uriaș de nouă nominalizări pentru viitoarea ceremonie prestigioasă de decernare a premiilor, dar a fost la un pas de a-l depăși pe Jay în clasamentul celor mai nominalizați artiști din toate timpurile. El a devenit cel mai nominalizat artist la Grammy din toate timpurile în noiembrie 2021, cele trei nominalizări din acel an ducându-i totalul la 83.

Cu toate acestea, cele cinci nominalizări suplimentare ale sale pentru ceremonia de anul viitor i-au lăsat acum pe cei doi la egalitate, întrucât amândoi se află la 88 de nominalizări. Această mișcare i-a făcut să devină unul dintre cele mai puternice cupluri de celebrități.