• Pepperoni nu este pentru oricine și de aceeași părere este și președintele SUA, Joe Biden.
  • Într-o vizită a soldaților în Polonia, Biden a fost servit cu o felie de pizza cu pepperoni chiar de unul dintre soldații prezenți la eveniment.
  • După întâmplarea haioasă, pizzeria Gusto a primit 88 de comenzi, în valoare de 700 de dolari, pentru pizza cu Pepperoni.

Președintele SUA, Joseph Biden, a adus încasări de 700 de dolari unei pizzerii din Polonia, după ce, vineri, aflat într-o vizită pe teritoriul statului polonez, acesta a fost servit cu o pizza printre ale cărei ingrediente s-a numărat și Pepperoni – un amestec american de salamuri picante, preparat din carne de porc și de vită și condimentată cu pudră de ardei iute.

Într-o vizită a soldaților în Polonia, Biden a fost servit cu o felie de pizza cu Pepperoni chiar de unul dintre soldații prezenți la eveniment.

Înfometat după atâtea ore, Biden a mușcat din felie fără să se gândească cât de picantă ar putea fi. După ce a mâncat, Biden a cerut un pahar cu apă și și-a scos o batistă cu care…și-a șters lacrimile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

După întâmplarea haioasă, pizzeria Gusto a primit 88 de comenzi, în valoare de 700 de dolari, pentru pizza cu Pepperoni, întrucât toată lumea a vrut să încerce aceeași pizza gustată de președintele SUA.

Președintele SUA, Joseph Biden, a efectuat, vineri, o vizită în Polonia, unde s-a întâlnit cu președintele polonez Andrzej Duda pentru a discuta despre modul în care Statele Unite, alături de aliații și partenerii săi, răspund crizei umanitare generate de războiul ruso-ucrainean.