• Billie Eilish și-a exprimă frustrarea față de critica constantă la adresa alegerilor sale vestimentare.
  • Artista a recunoscut că a încercat să adopte și alte stiluri și a subliniat faptul că femeile pot fi „multifațetate” și că feminitatea nu înseamnă slăbiciune.
  • Încă de la începutul carierei sale, Billie Eilish s-a făcut cunoscută pentru faptul că își ascunde trupul, sub haine largi, pentru a evita criticile publicului, cu privire la corpul său.

Într-un mesaj clar și ferm, cântăreața premiată cu Grammy, Billie Eilish, și-a exprimat frustrarea față de judecățile și critica privind modul său de a se îmbrăca, realtează Entertainment Weekly. Artista și-a exprimat furia față de atacurile pe care le-a suferit de-a lungul carierei sale, mai ales în primii ani, când a fost desconsiderată pentru aspectul său „băiețos”, postând mai multe mesaje la povestea sa de pe Instagram.

La vârsta de 21 de ani, Eilish a scris: „Mi-am petrecut primii 5 ani din cariera mea fiind absolut OBLITERATĂ de voi, proștilor, pentru că am fost băiețoasă și m-am îmbrăcat așa cum am făcut-o și mi s-a spus în mod constant că aș fi mai sexy dacă m-aș purta ca o femeie”. Ea a respins criticiile că s-ar fi schimbat după ce a început să adopte uneori stiluri mai feminine sau potrivite, etichetând astfel acuzațiile ca fiind absurde și demonstrând ipocrizia celor care o judecă.

În mesajul său, artista a subliniat faptul că femeile pot fi multifațetate și că feminitatea nu înseamnă slăbiciune. Ea și-a exprimat dorința de a fi liberă să exploreze diverse stiluri și să se exprime în mod diferit în funcție de momentele și stările sale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Billie Eilish este cunoscută pentru faptul că își ascunde trupul, sub haine largi, pentru a evita criticile publicului, cu privire la corpul său. Cu toate acestea, recent, artista și-a dorit să exploreze și alte stiluri, ceea ce a generat reacții mixte din partea fanilor și a publicului în general. Ea a creditat nesiguranța corporală ca fiind motivul depresiei sale și sursa de inspirație din spatele alegerilor sale publice în materie de modă. Artista a comentat, de asemenea, această problemă în cântece, precum OverHeated și Not My Responsability.

Citește și: