• Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, a născut al patrulea copil cu Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani.
  • În ciuda faptului că are deja două fete, Ryan, starul din Deadpool, a glumit anterior că este perfect mulțumit să mai aibă încă o fată.
  • Absolventa de la Gossip Girl, Blake și-a surprins fanii cu dezvăluirea sarcinii sale în septembrie 2022, când și-a prezentat burtica pe covorul roșu.

Blake Lively, în vârstă de 35 de ani, a născut al patrulea copil cu Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani. Actrița de la Gossip Girl a intrat pe Instagram duminică (12 februarie), unde a dat vestea în timp ce a împărtășit o fotografie cu soțul ei, Ryan și a fost vizibilă fără burtica copilului.

„Puppy Bowl Sunday 2023 a fost ocupat”, a scris ea, alături de mai multe imagini cu dulciuri de post.

Cuplul de la Hollywood, care îi are deja în comun pe James, de șapte ani, Inez, de șase ani, și Betty, de trei ani, nu a împărtășit un nume, o fotografie sau sexul copilului lor. În ciuda faptului că are deja două fete, Ryan, starul din Deadpool, a glumit anterior că este perfect mulțumit să mai aibă încă o fată, dacă se va întâmpla.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Actorul a adăugat că este cel mai mic dintre cei patru băieți și este conștient de cât de haotic poate fi acest lucru. Ryan a mărturisit: „Vin din partea tuturor fraților, de aceea vorbesc din experiență”.

Absolventa de la Gossip Girl, Blake și-a surprins fanii cu dezvăluirea sarcinii sale în septembrie 2022, când și-a prezentat burtica pe covorul roșu într-o rochie aurie Maison Valentino. La câteva ore după evenimentul cu vedete și actrița a încărcat pe Instagram o serie de fotografii cu sarcina ei.

„Iată fotografii cu mine însărcinată în viața reală, astfel încât cei 11 tipi care așteaptă în fața casei mele pentru a mă vedea să mă lase în pace”, a scris vedeta Age of Adaline.

„Mă speriați pe mine și pe copiii mei. Mulțumesc tuturor celorlalți pentru toată dragostea și respectul și pentru faptul că continuați să dați unfollow conturilor și publicațiilor care împărtășesc fotografii cu copii.” Ea a continuat. „Aveți toată puterea împotriva lor. Și mulțumesc presei care are o „Politică fără copii”. Voi toți faceți toată diferența”.

Nu există nicio îndoială, tatăl a patru copii, Ryan, este încântat să întâmpine un alt copil. „Nu există nimic pe pământ mai împământenitor decât să ai un copil”, a declarat el pentru E! News în 2016, înainte de nașterea lui Inez. Adăugând: „Este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla cuiva”.