• „Emily la Paris” a experimentat trei sezoane de succes pe platforma de film „Netflix”.
  • În prezent, distribuția filmează al patrulea sezon în capitala Franței.
  • Ultimul sezon s-a încheiat destul de șocant, așa că fanii abia așteaptă să urmărească noile episoade.

„Emily la Paris” a experimentat trei sezoane de succes pe platforma de film „Netflix”, iar în prezent distribuția filmează al patrulea sezon în capitala Franței.

Lily Collins, care joacă rolul principal – Emily Cooper, a avut o surpriză plăcută când a văzut-o pe Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron (70), pe platoul de filmare. Soția președintelui francez este o mare fană a serialului și, ca și alți fani, abia aștepta înregistrarea celui de-al patrulea sezon în care va apărea într-un rol episodic.

Ultimul sezon s-a încheiat destul de șocant, așa că fanii abia așteaptă să urmărească noile episoade. Una dintre ele o va prezenta și pe Brigitte Macron, al cărei personaj a făcut parte din episodul doi din primul sezon al popularului serial și a fost văzută din spate într-o scenă scurtă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Prima Doamnă franceză a sosit pe platou în blazerul ei clasic bleumarin cu nasturi aurii. Întrucât Macron este un mare fan al modei, fanii „Emily in Paris” abia așteaptă să vadă lansările ei de modă în cel de-al patrulea sezon al seriei.

Citește și