• Trebuie să etichetezi persoana cu care mergi și să donezi pe: MeetLilyCollins.com 10$.
  • Câștigătorului i se oferă 2 bilete pentru 4 zile la Paris și va fi oaspetele VIP a lui Lily.
  • Banii din donații vor merge către diferite cazuri pentru copiii vulnerabili din întreaga lume.

Dacă ești fan „Emily în Paris„, ei bine acum ai șansa să participi și la filmările serialului. Protagonista Lily Collins, în parteneriat cu organizația Go Campaign are o surpriză pentru tine și îți oferă posibilitatea de a experimenta culisele filmărilor.

Cum te poți înscrie și tu în concurs?

Da, da! Acum ai șansa să mergi cu un prieten, iubit sau iubită la Paris și să te bucuri de actorii tăi preferați din Emily în Paris. Mai mult decât atât Lily vă oferă și 4 nopți de cazare. E un fel de giveaway, mai mult sau mai puțin, în colaborare cu organizația Go Campaign. Lily face o oferă inedită fanilor săi printr-un videoclip postat recent pe Instagram. Trebuie să etichetezi persona cu care mergi și să donezi pe site-ul MeetLilyCollins.com.

Donațiile încep de la 10 dolari, iar banii merg către susținerea diferitor cazuri, pentru copii vulnerabili din întreaga lume. Practic prin această donație tu oferi o oportunitate copiilor la educaţie, la îngrijire medicală, la adăpost, la hrană şi apă curată. Fanii au fost entuziasmați de această oportunitate, exprimându-și aprecierea în comentarii. Actrița este mereu implicată în susținerea cauzelor sociale și umanitare. Și e și o oportunitate să călătorești, să faci pozi și să te bucuri de orașul dragostei. aaaa și am uitat să menționez că vei fi oaspetele VIP a lui Lily! O las pe ea să-ți zică mai multe!

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

„Bună, sunt Lily! Țineți-vă de berete, pentru că voi invita un câștigător norocos și pe prietenul său să mă viziteze pe platourile de filmare, ale lui Emily în sezonul patru din Paris. Corect! Vei fi oaspetele meu VIP, îți voi arăta setul meu și te voi prezenta câtorva oameni, prieteni.

Este ceva special pentru mine, nu numai pentru că te voi cunoaște, dar și pentru faptul că fiecare donație merge spre a ajuta GO Compaign, sprijinind copiii din întreaga lume. Vă rugăm, vă rugăm să mergeți la MeetLilyCollins.com! O donație de 10$ sau mai mult pentru șansa ta de a câștiga. Sper să ajung să întâlnesc unul dintre voi câștigători norocoși și prietenul tău și să te văd în curând în orașul iubirii, Paris. Sărut!”

Citește și