• Spectacolul a fost deschis cu marele său hit As It Was, care a câștigat titlul de cântecul anului.
  • Sunt conștient de privilegiul meu aici sus în această seară”, a spus el, numind femeile care au ratat premiul pentru artistul anului.
  • La nominalizările din acest an, nicio femeie nu a fost nominalizată pentru cel mai bun artist.

Harry Styles a câștigat toate cele patru Brit Awards la care a fost nominalizat, inclusiv cel mai bun album, artist și pop/R&B act. Spectacolul a fost deschis cu marele său hit As It Was, care a câștigat titlul de cântecul anului.

Sunt conștient de privilegiul meu aici sus în această seară”, a spus el, numind femeile care au ratat premiul pentru artistul anului, printre care Mabel, Florence Welch, Charli XCX, Rina Sawayama și Becky Hill.

Beyonce a câștigat premiile internaționale pentru cea mai bună artistă și cântecul anului, în timp ce Wet Leg a câștigat premiul pentru cel mai bun grup și pentru artist nou. Cântăreața trupei Wet Leg, Rhian Teasdale, a declarat: Este atât de înspăimântător pentru că a fi la televizor poate fi un lucru de club de băieți” și a mulțumit tuturor femeilor care au lucrat la albumul lor de debut, spunând: Vreau să le strig.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

De asemenea, ea a făcut referire la discursul de acceptare al lui Alex Turner de la Arctic Monkeys Brits din 2014, spunând: Nu am avut timp să mă gândesc la asta. Acest rock and roll – pur și simplu nu va dispărea. S-ar putea să hiberneze din când în când și să se scufunde înapoi în mlaștină”.

Ambele trupe au aceeași casă de discuri, Domino. La nominalizările din acest an, nicio femeie nu a fost nominalizată pentru cel mai bun artist, după ce anul trecut organizatorii au decis să renunțe la premiile pentru cel mai bun bărbat și cea mai bună femeie în favoarea unor premii neutre din punct de vedere al genului.

Printre femeile care au fost eligibile, dar care nu au fost nominalizate se numără cele menționate de Styles în discursul său. Flo, singura câștigătoare britanică de culoare, a câștigat premiul pentru stea în ascensiune, dar nu a avut ocazia să cânte în seara evenimentului, așa cum s-a întâmplat în anii precedenți, premiul fiindu-i anunțat înainte de spectacol.

Styles i-a mulțumit, de asemenea, mamei sale pentru că m-a înscris la X Factor fără să-mi spună”, alături de colegii săi de la One Direction, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne și Zayne Malik. Shania Twain, care a cântat pe scena de la Coachella anul trecut cu Styles, i-a oferit acestuia premiul Brit pentru cântecul anului.

Anterior, ea i-a spus lui Mark Savage de la BBC că popularitatea cântărețului provine din faptul că este incredibil de autentic, iar oamenii simt asta”. Este drăguț, este simpatic, este amabil, este un gentleman”, a spus ea. Evident, este super-talentat – are tot ceea ce îți dorești ca fan să urmărești, să apreciezi și să respecți”.