• Britney Spears este mama a doi fii adolescenți Sean, 16 ani, și Jayden, 15 ani, pe care îi are din căsătoria cu fostul soț Kevin Federline.
  • Cântăreața a împărtășit vestea sfâșietoare, spunând că și-a pierdut copilul minune”.
  • Ea a anunțat pierderea sarcinii sâmbătă după-amiază pe Instagram.

Britney Spears a făcut sâmbătă o postare pe Instagram pentru a împărtăși vestea tristă că a suferit o pierdere de sarcină, la doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că așteaptă cel de-al treilea copil al său. Cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a distribuit sâmbătă pe Instagram o declarație din partea sa și a logodnicului Sam Asghari, dând vestea sfâșietoare la doar câteva săptămâni după ce și-a anunțat sarcina.

Britney le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram: „Suntem recunoscători pentru ceea ce avem în procesul de extindere a frumoasei noastre familii. Vă mulțumim pentru sprijinul vostru”.

În declarație, Britney spunea: „Nu am mai văzut-o de mult timp. Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până când trecea mai mult timp de la sarcină. Cu toate acestea, am fost prea entuziasmați să împărtășim vestea bună. Dragostea noastră unul pentru celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne păstrați intimitatea în acest moment dificil”.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?

Fanii au scris comentarii pentru a trimite dragoste și sprijin cuplului în urma detaliilor aflate. Vestea devastatoare a lui Britney vine la puțin peste o lună de când și-a anunțat sarcina – prima cu viitorul soț Sam.