• „Femeia din Mine”: Britney Spears dezvăluie momente intime în noua sa carte biografică, de la relația cu Justin Timberlake la anii studenției.
  • Ea dedică cartea fiilor ei Sean și Jayden Federline, care acum au 18, respectiv 17 ani: „Pentru băieții mei, care sunt iubirile vieții mele”.
  • După cum a detaliat în instanță în 2021, Spears descrie că i s-au administrat zilnic medicamente și i-a fost urmărită fiecare mișcare.

„Femeia din Mine”: Britney Spears dezvăluie momente intime în noua sa carte biografică, de la relația cu Justin Timberlake la anii studenției, scrie Sky News.

Prezentată ca o poveste „curajoasă și uimitor de emoționantă” despre libertate, faimă, maternitate, supraviețuire, credință și speranță, cartea mult așteptată oferă o perspectivă asupra carierei sale pe scenă, relația ei cu Justin Timberlake, prieteniile cu vedete precum Madonna și Paris Hilton, cât și momentele grele din 2007.

De asemenea, conține detalii despre controversata tutelă de 13 ani, care s-a încheiat în cele din urmă după ce Spears, acum în vârstă de 41 de ani, a vorbit în instanță într-o pledoarie pentru a fi eliberată.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Ea dedică cartea fiilor ei Sean și Jayden Federline, care acum au 18, respectiv 17 ani: „Pentru băieții mei, care sunt iubirile vieții mele”.

Despre controlul tatălui ei: „Eram ca un copil robot”

O mare parte din carte abordează subiectul tutelei lui Spears, care i-a controlat viața timp de 13 ani.

Ea spune că instanței i s-a spus „că sunt dementă și nici măcar nu am avut voie să-mi aleg propriul avocat”. Fusese internată la spital „împotriva voinței mele”, spune ea, iar la scurt timp după aceea a fost informată că a fost depusă tutela.

După cum a detaliat în instanță în 2021, Spears descrie că i s-au administrat zilnic medicamente și i-a fost urmărită fiecare mișcare.

„Dacă eram atât de bolnavă încât nu puteam să iau propriile decizii, de ce au crezut că e bine să fiu acolo zâmbind, făcând cu mâna, cântând și dansând într-un milion de fusuri orare pe săptămână?” ea scrie. „Vă spun un motiv bun. Turneul Circului a încasat mai mult de 130 de milioane de dolari”.

Relația cu Madonna

Despre Madonna, Spears spune că „a făcut o ceremonie cu șnur roșu cu mine pentru a mă iniția în Cabala”, apoi și-a tatuat un cuvânt ebraic la baza gâtului.

„În multe privințe, Madonna a avut un efect bun asupra mea”, scrie ea. „Ea mi-a spus că ar trebui să fiu sigură că îmi iau timp pentru suflet… Ea a modelat un tip de forță pe care trebuia să o văd”.

Spears continuă, spunând că Madonna a avut dreptate când a scos în evidență sexismul și vârstismul din industrie în ultimii ani.

Citește și