• Fiul lui David Beckham lansează o emisiune în care va lucra în bucătăriile restaurantelor și a discutat despre viața sa într-un nou interviu.
  • Brooklyn a spus: Este în regulă să ai 25, 26 sau chiar 30 de ani și să nu știi încă ce faci. Înțelegi ce vreau să spun?”
  • Seria sa video online Cookin’ With Brooklyn a necesitat 62 de profesioniști pentru a realiza fiecare episod.

Brooklyn Beckham a dat vina pe semnul său astrologic și pe multă anxietate” ca fiind motivul pentru care nu a reușit niciodată să devină fotbalist, precum tatăl său, David. Bucătarul autodidact, în vârstă de 23 de ani, care va lansa o emisiune în care va lucra în bucătăriile restaurantelor, a discutat despre viața sa într-un nou interviu cu Bustie.

Brooklyn nu a reușit să obțină o bursă la academia Arsenal când avea 15 ani și în schimb s-a apucat de fotografie, spunând: Și pentru a încerca să mă ridic la înălțimea a ceea ce a făcut tatăl meu, a fost ca și cum, am ajuns în punctul în care am fost doar, cum ar fi, eu chiar vreau doar să îmi fac un nume pentru mine și să muncesc din greu. Sunt un Pești. Sunt sensibilă.”

El a adăugat: Evident, tatăl meu știa ce face de la o vârstă foarte fragedă. Eu mă ocup de gătit de nici trei ani.” Brooklyn a continuat: Este în regulă să ai 25, 26 sau chiar 30 de ani și să nu știi încă ce faci. Înțelegi ce vreau să spun?”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

În 2017, Brooklyn a anunțat că va urma o diplomă în fotografie la Parsons School of Design de la New School din New York, dar nu a reușit să termine primul an al cursului de patru ani. Brooklyn a făcut un stagiu pentru fotograful britanic Rankin în 2019, dar soțul actriței Nicola Peltz și-a îndreptat ulterior atenția către gătit și și-a încercat norocul cu videoclipurile online în timpul pandemiei.

Seria sa video online Cookin’ With Brooklyn a necesitat 62 de profesioniști pentru a crea fiecare episod, la un cost declarat de 100.000 de dolari fiecare.