• Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase, în valoare de 3,5 milioane de dolari, la începutul lunii aprilie.
  • Fiul lui David și al Victoriei Beckham a dovedit că se află încă în faza de lună de miere, deoarece a plantat un sărut pe capul lui Nicola în timp ce o îmbrățișa din spate.
  • Brooklyn părea îndrăgostită în instantaneu, în timp ce Nicola, care nu era machiată și obrajii lor erau presați unul de celălalt. Brooklyn a scris în descriere „Lumea mea. Te iubesc”.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de nuntă fastuoase, în valoare de 3,5 milioane de dolari, la începutul lunii aprilie.

Beckham, în vârstă de 23 de ani, și soția sa în vârstă de 27 de ani, păreau mai îndrăgostiți ca niciodată când s-au întors sâmbătă la hotelul lor din New York, potrivit Dailymail.

Fiul lui David și al Victoriei Beckham a dovedit că se află încă în faza de lună de miere, deoarece a plantat un sărut pe capul lui Nicola în timp ce o îmbrățișa din spate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Brooklyn era îmbrăcat casual în blugi largi albaștri, un tricou alb și o jachetă neagră cu cordon, în timp ce purta pantofi de sport albi. El a purtat un colier lung de aur și și-a aranjat șuvițele brunete într-un stil ciufulit, înainte de a ridica degetul mare pentru aparatul de fotografiat.

Nicola și-a etalat stilul senzațional într-un top colorat din plasă și blugi cu talie joasă, arătându-și șoldurile.

Actrița a îmbrăcat o pereche de tocuri negre și o șapcă, în timp ce soțul ei a copleșit-o cu afecțiune.

La începutul acestei săptămâni, fericitul cuplu s-a îmbrățișat pentru un selfie în alb și negru pe Instagram.

Brooklyn părea îndrăgostită în instantaneu, în timp ce Nicola, care nu era machiată și obrajii lor erau presați unul de celălalt. Brooklyn a scris în descriere „Lumea mea. Te iubesc”.