• Bruce și Demi au fost căsătoriți timp de 13 ani, între 1987 și 2000.
  • În 2009, Bruce s-a căsătorit cu Emma și au primit fiicele Mabel Ray, în vârstă de 10 ani, și Evelyn Penn, în vârstă de opt ani.
  • Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive.

Bruce Willis și soția sa Emma Heming Willis i-au urat la mulți ani la 60 de ani fostei soții a lui Bruce, Demi Moore. Pentru a onora sărbătoarea specială, Bruce și Emma au postat pe Instagram un selfie în care țin în mână cartea de memorii a acesteia din 2019, Inside Out, iar Emma a dat legendă Poveștii: „La mulți ani @demimoore. Te iubim înăuntru și afară”.

Bruce avea un zâmbet mare pe față în timp ce ținea cartea în sus, iar Emma și-a acoperit ușor fața cu cartea. Bruce și Demi au fost căsătoriți timp de 13 ani, între 1987 și 2000, și împart trei fiice, Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah, 28 de ani. În 2009, Bruce s-a căsătorit cu Emma și au primit fiicele Mabel Ray, în vârstă de 10 ani, și Evelyn Penn, în vârstă de opt ani.

Emma și Demi și-au îmbinat cu succes familiile, iar cei doi au devenit prieteni fermi de-a lungul anilor. S-au reunit la începutul anului 2022, când, alături de o fotografie retrospectivă a lui, Emma, Demi și fiicele lor au împărtășit un mesaj în care dezvăluiau retragerea lui Bruce din cariera sa la Hollywood, în urma diagnosticului de afazie.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Declarația spunea așa: Nu am mai văzut-o până acum. Pentru suporterii extraordinari ai lui Bruce, ca familie, am vrut să împărtășim faptul că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive.”

Aceasta a continuat: Ca urmare a acestui lucru și cu multă considerație, Bruce se retrage din cariera care a însemnat atât de mult pentru el. Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră și apreciem foarte mult dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu.

Trecem prin această situație ca o unitate familială puternică și am vrut să-i aducem fanii în această situație, deoarece știm cât de mult înseamnă pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el. Așa cum Bruce spune întotdeauna, Trăiește-o și împreună plănuim să facem exact asta. Cu dragoste, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyn.”

Emma a vorbit recent cu sinceritate despre propria durere care a venit după diagnosticare, împărtășind: Am fost foarte sinceră. Aceasta a fost vara descoperirii de sine – găsirea de noi hobby-uri, ieșirea din zona mea de confort și rămânerea activă.

Durerea mea poate fi paralizantă, dar învăț cum să trăiesc alături de ea. Așa cum mi-a spus fiica mea vitregă @scoutlaruewillis, durerea este cea mai profundă și mai pură formă de iubire. Sper să găsiți și voi o oarecare alinare în asta.”