• Cameron Diaz nu are de gând să revină curând pe marile ecrane
  • Aceasta a devenit mamă în 2019 și nu se poate desprinde de fiica sa Raddix
  • Actrița a declarat că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei
  • În 2020 Diaz a lansat un brand de vinuri organice, denumit Avaline

Cameron Diaz trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Actrița, în vârstă de 48 de ani, a devenit mamă pentru prima dată în luna decembrie a anului 2019, iar de atunci fiica ei Raddix îi ocupă tot timpul.

Vedeta a declarat într-un interviu că nu vrea să se întoarcă pe marile ecrane și că preferă să aibă de grijă de familia ei. Ar trebui să stea departe de copil câte 14 ore pe zi.

„Copilul și soțul meu mă împlinesc cel mai mult, sunt cei mai importanți din viața mea, sunt totul pentru mine. Pare că am așteptat până acum să mă bucur de aceste lucruri, iar împlinirile din carieră au avut loc înainte, tocmai ca să mă pot concentra acum pe viața de familie. Nu spun niciodată niciodată, nu sunt genul acela de persoană. Voi mai juca în filme vreodată? Nu-mi mai doresc asta, dar nu se știe, habar n-am. Poate. Niciodată să nu spui niciodată. Dar nu-mi pot imagina cum ar fi să stau pe platourile de filmare câte 14-16 ore având un copil de un an, n-aș putea să stau atât de mult timp departe de fetița mea“, a spus Cameron Diaz într-un interviu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE