• Regina Consoartă s-a întâlnit cu un tânăr dansator de balet nigerian care a devenit viral în urma unui videoclip cu el făcând piruete desculț în ploaie.
  • Camilla, care a fost desemnată recent drept cea mai influentă femeie a anului de către The Independent, a vizitat Elmhurst Ballet School pentru a-l întâlni pe dansator.
  • Povestea lui Madu va fi transformată acum într-un documentar Disney intitulat Madu, regizat de Matt Ogens și Kachi Benson.

Regina Consoartă s-a întâlnit cu un tânăr dansator de balet nigerian care a devenit viral în urma unui videoclip care i-a oferirit o bursă. Camilla i-a urat noroc” lui Anthony Madu atunci când a vizitat Elmhurst Ballet School din Birmingham, unde acesta se antrenează acum, după ce un videoclip de 44 de secunde postat online în 2020, în care acesta făcea piruete desculț în ploaie, a fost vizionat de peste 16 milioane de oameni.

Povestea lui Madu va fi transformată acum într-un documentar Disney intitulat Madu, regizat de Matt Ogens și Kachi Benson. Dansatorul în vârstă de 13 ani este acum în al doilea an la celebra școală de balet Elmhurst, care își sărbătorește centenarul și o are ca patroană pe regina consoartă.

Camilla, care a fost desemnată recent drept cea mai influentă femeie a anului de către The Independent, a vizitat școala pentru a marca această etapă și pentru a-l întâlni pe dansator.
Când l-a întrebat pe Anthony dacă i-a plăcut întotdeauna să danseze, acesta a răspuns: Da, de când aveam cinci ani”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

În timpul vizitei, regina consoartă a asistat la o serie de spectacole susținute de elevi din toate grupele de ani de la școala de balet, care se adresează atât elevilor interni, cât și celor de zi.
Într-un discurs improvizat, ea a lăudat abilitatea dansatorilor după ce a povestit cum s-a alăturat Silver Swans, cursuri pentru dansatorii de balet în vârstă conduse de Royal Academy of Dance. Ea a spus: De fiecare dată când vin aici, nu încetez să fiu impresionată de elevi; este vorba de disciplină, de maniere și de plăcerea pe care o acordați tuturor.”

În timpul vizitei, Camilla a mai spus că Vorbind în calitate de fosă balerină Silver Swan, care s-a apucat de balet foarte, foarte târziu în viață, pur și simplu nu aveam idee cât de dificil este.” Așa că, atunci când mă duc să văd un spectacol acum, stau și studiez toate mișcările și mă gândesc: «Nu știu cum reușește cineva să facă asta».”