• Prințul Harry și Meghan Markle au fost dați afară din Frogmore Cottage – și este posibil ca totul să se fi rezumat la o insultă din două cuvinte adresată reginei consort Camilla.
  • Regele Charles îi dă afară pe fiul și nora sa din casa care le-a fost dăruită de răposata regină Elisabeta a II-a – monarhul ar fi considerat că Harry „a depășit măsura”.
  • Au existat peste 60 de mențiuni despre Camilla în Spare – iar ducele de Sussex nu-și ascunde antipatia față de Cealaltă femeie”.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost dați afară din Frogmore Cottage – și este posibil ca totul să se fi rezumat la o insultă din două cuvinte adresată reginei consort Camilla. Regele Charles îi dă afară pe fiul și nora sa din casa care le-a fost dăruită de răposata regină Elisabeta a II-a – monarhul ar fi considerat că Harry „a depășit măsura”.

Ducele și ducesa de Sussex au confirmat că li s-a „cerut să părăsească” locuința lor din Marea Britanie, într-o mișcare care, se pare, i-a lăsat stupefiați”. Se spune că alți doi membri ai familiei regale au fost îngroziți” și, ca să nu mai spunem doar atât, Frogmore ar fi fost oferit prințului Andrew, care a căzut în dizgrație. Sursele au declarat că regele a fost indignat de o serie de acuzații ale lui Harry în controversatul său memoriu, în special de atacurile acestuia la adresa soției sale.

Au existat peste 60 de mențiuni despre Camilla în Spare – iar ducele de Sussex nu-și ascunde antipatia față de Cealaltă femeie”. Dar comentariile sale deosebit de crude au fost cu privire la faptul că ea a devenit „mama sa vitregă rea”. Spre începutul cărții, Harry explică cum a fost viața după ce mama sa, Prințesa Diana, a murit și cum tatăl său, Regele Charles, a început să meargă mai departe.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Harry spune că a simțit prezența celeilalte femei” și că fratele său, prințul William, a nutrit mult timp suspiciuni în privința ei, care l-au derutat și l-au chinuit. După ce a folosit fraza de patru ori în jumătate de pagină, Harry dezvăluie în cele din urmă că Cealaltă Femeie” este de fapt regina consort Camilla.

Harry s-a gândit cândva dacă ea ar fi devenit „mama lui vitregă rea” și spune că ar fi aruncat oamenii sub autobuz pentru a se așeza pe tron – și chiar a transformat dormitorul lui în dressingul ei. El a susținut că el și William l-au implorat pe Charles să nu se căsătorească cu Camilla, dar au spus că o vor primi în familie. Ducele de Sussex a mărturisit că, în cele din urmă, a vrut doar ca Camilla să fie fericită pentru a fi mai puțin „periculoasă”.

Într-un interviu televizat, Harry a adăugat: „Ea a fost personajul negativ. Ea era a treia persoană din căsnicia lor. Avea nevoie să își reabiliteze imaginea”. Surse regale au afirmat că Charles a luat măsuri decisive imediat după ce consilierii i-au transmis un dosar cu concluzii care dezvăluia detalii din cartea explozivă. O persoană din interior a spus: A fost picătura care a umplut paharul. Harry știa foarte bine cum Camilla ar fi o linie roșie pentru tatăl său și a trecut cu un dispreț flagrant oricum. Regele a simțit fără îndoială că a depășit o limită – a fost actul suprem de lipsă de respect.”

Un expert regal crede că Charles a mers împotriva dorinței regretatei sale mame, regina, care a încercat să-l păstreze pe Harry la bord. Expertul regal și istoricul Dr. Tessa Dunlop a declarat pentru Mirror: Reacția Marii Britanii la această veste a fost, în general, veselă. La un anumit nivel, vitriolul este de înțeles. Prințul Harry tocmai lansase mai multe grenade verbale la adresa familiei sale și a fostei instituții din care făcea parte. Dar a făcut-o dintr-o poziție de slăbiciune, din exterior, în suferință și simțindu-se marginalizat. O monarhie încrezătoare cu umerii largi ar fi rezistat furtunii. Cu o încoronare la tot pasul, regele are pești mai mari de prăjit. În schimb, prin evacuarea cuplului din darul generos al reginei de la Frogmore Cottage, Regele Charles merge direct împotriva stilului conciliant al Majestății Sale decedate. Mai rău, a confundat problema familiei Sussex cu cea a prințului Andrew, cerându-i acestuia din urmă să renunțe la cea mai mare casă a sa, Royal Lodge, și să se mute în Frogmore Cottage. Mare greșeală. Optica”.

Chiar dacă Tessa admite că opinia publică din această țară ar putea fi de partea regelui, ea crede că această mutare ar putea diminua” monarhia cu doar câteva săptămâni înainte de Încoronare. Ea a adăugat: Defuncta regină a încercat din greu să îl țină pe Harry la bord. Frogmore Cottage făcea parte din acest pachet. La fel de îngăduitoare a fost și cu Andrew. Charles, în efortul său de a imprima autoritate asupra domniei sale, a anulat aceste eforturi, iar prin amestecarea problemelor separate ale lui Harry și Andrew prin prisma cabanei Frogmore Cottage se pare că regelui nostru îi pasă mai mult de fratele său căzut în dizgrație, decât de fiul său conflictual și de nora sa străină. Curtea opiniei publice poate fi în prezent de partea regelui, dar la nivel internațional această mișcare diminuează monarhia noastră cu doar câteva săptămâni înainte de a se lansa invitațiile pentru cea mai mare ceremonie de stat a Marii Britanii din 2023, încoronarea. Un eveniment la care acum puteți aștepta cu nerăbdare să îl vedeți pe Prințul Andrew, dar probabil nu și pe soții Sussex”.