• Harry a refuzat anterior să se angajeze să participe la încoronarea regelui, pe 6 mai.
  • Prințul Harry cere ca regele Charles și prințul William să fie „dispuși să se așeze la masă și să discute”.
  • Se așteaptă ca ducele și ducesa să primească o invitație la încoronare.

Ducele de Sussex și-ar fi cerut scuze în privat de la tatăl său, regele Charles al III-lea, și de la fratele său, prințul de Wales, înainte de a se angaja să participe la încoronarea din această primăvară. Relația dintre Prințul Harry și ceilalți membri ai familiei regale rămâne „glacială”, potrivit unui raport deoarece „răutatea încă clocotește în familie”.

Harry a refuzat anterior să se angajeze să participe la încoronarea regelui, pe 6 mai, dacă Charles și prințul William nu vor fi „dispuși să se așeze la masă și să discute” despre acuzațiile sale la adresa familiei regale.

Într-un interviu pentru ITV la începutul acestui an, înainte de lansarea cărții sale de memorii Spare, Harry a declarat că „mingea este în terenul lor”, dar „ușa este întotdeauna deschisă” pentru reconciliere.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit The Times, o sursă a afirmat că Harry dorește să obțină scuze din partea lui Charles și William, dar o altă sursă a declarat anterior că familia regală nu crede că „i se datorează scuze”. Se așteaptă ca ducele și ducesa să primească o invitație la încoronare, dar sursa a adăugat: „Nu cred că va fi învelită într-o fundă de scuze. Va fi: Iată o invitație. Anunțați-ne dacă veniți”.

Harry și soția sa, Meghan Markle, au acuzat Palatul Buckingham că a „scurs” și „plantat” povești negative despre ea pentru a distrage atenția presei și a publicului de la relatările mai puțin favorabile despre alți membri ai familiei regale.

În documentarul lor în șase părți de pe Netflix, Harry & Meghan, care a fost lansat în decembrie, Harry a vorbit despre un „joc murdar” jucat de casa regală cu presa. Meghan a susținut că „nu a fost aruncată la lupi; eu am fost hrănită de lupi”.