• Blowjob Day se sărbătoreşte pe 14 martie
  • Este replica bărbaţilor pentru cadourile date de Valentine’s Day
  • În 2014, Cristina Aguilera le-a spus fanilor ei să celebreze Blowjob Day
  • Ca replica la Blowjob Day, femeile celebrează Cunnilungus Day în 14 aprilie

Ieri a fost ziua mondiala, neoficială, a fripturii-steak și a blowjobului. Ca aproape orice trăznaie cu și despre sex, blowjob day a apărut în America. Se spune că este replica satirică pe care bărbații au dat-o după ce au ieșit epuizați financiar din luna februarie, dominată de Valentine’s Day.

Pe 14 martie, fix la o lună după Ziua Îndrăgostiților, bărbații au decis că în schimbul florilor și cadourilor pe care le-au oferit de Valentine’s Day, femeile din viața lor să le facă o friptură bună urmată de o partidă de neuitat de sex oral.

În 2014, cântăreața Cristina Aguilera le-a cerut fanilor ei să celebreze ziua. Oarecum populară în țările de limba engleză, ziua a fost bine primită și în Germania și Spania. Bild, în Germania, a scris că este „Ziua Șnițelului și a sexului oral” sau „șnițel pentru scurt”.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Spaniolii de la El Mundo salută sărbătoarea dedicată, spun ei, celor mai mari plăceri, mâncarea și sexul. Este și o traducere serioasă: ziua este folosită ca prilej de strângere de fonduri pentru lupta împotriva cancerului de sân.

Povestea nu se încheie aici: femeile, că să aibă ultimul cuvânt, au declarat 14 aprilie ziua în care ele trebuie să mănânce o prăjitură și să primească sex oral. Și această zi a căpătat un înțeles serios: se strâng fonduri pentru tratarea cancerului de prostată.