• Supermodelul Cara Delevingne a dezvăluit că a avut un orgasm în timp ce filma un nou serial BBC despre sex, recunoscând că a fost una dintre cele mai ciudate experiențe sexuale cu care s-a confruntat.
  • Cara Delevingne: „Am avut câteva experiențe sexuale ciudate, dar aceasta este cu siguranță în top.”
  • În timp ce se afla în Germania, ea a luat parte la un experiment despre efectul unui orgasm.

Vedeta de la Hollywood, Cara Delevingne a avut un orgasm în timp ce filma un nou documentar despre sex. Modelul a călătorit în întreaga lume pentru serialul BBC – și nu i-a fost teamă să se implice. În timp ce se afla în Germania, ea a luat parte la un experiment despre efectul unui orgasm. În cadrul acestuia, ea a dat o probă de sânge înainte de a face sex solo timp de 10 minute. Apoi a trebuit să dea o altă probă. Cara a dezvăluit: „Am avut câteva experiențe sexuale ciudate, dar aceasta este cu siguranță în top.”

Testul a arătat că sângele ei a produs endocannabinoizi ca urmare a orgasmului. Aceștia sunt substanțe chimice puternice care pot da o stare de înălțime. Cara a participat, de asemenea, la un seminar de sex în grup. Ea a spus: „Sunt foarte curioasă și dacă pot învăța ceva și să mă simt mai puțin rușinată, este minunat.”

Ea a fost filmată făcând un alt act sexual solo timp de o oră pentru emisiune. Ulterior, modelul a recunoscut: „A fost sexy, dar m-am simțit cam ciudat.” În vârstă de 30 de ani, a spus: „Am fost foarte fericită: „Este cel mai curajos lucru pe care l-am făcut vreodată. Sinceră să fiu, nu-mi vine să cred că am făcut-o.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Planet Sex cu Cara Delevingne începe joi, de la ora 22:00, pe BBC Three. Este o perioadă foarte bună pentru Cara în acest moment, deoarece se spune că modelul câștigă 30.000 de lire sterline pe zi datorită aventurilor sale de modeling și actorie. Compania ei, Harvey White Properties, este în creștere cu 3,8 milioane de lire sterline în 2021, ceea ce face ca vedeta să dețină o avere de 46 de milioane de lire sterline.