• Frumusețea nu înseamnă neapărat că o femeie este sexy și că emană asta.
  • Există multe lucruri mult mai sexy care nu au de-a face în niciun fel cu aspectul fizic.
  • Este dificil de explicat ce este considerat de fapt sexy la sexul feminin.

Ce înseamnă fii sexy? Dacă ar fi să ne ghidăm după stereotipuri, este vorba de o față frumoasă și un corp bine proporționat. Dar poate fi altceva? Este dificil de explicat ce este considerat de fapt sexy la sexul feminin. O femeie poate să arate fizic sexy, dar să nu fie. Frumusețea nu înseamnă neapărat că o femeie este sexy și că emană asta. Există multe lucruri mult mai sexy care nu au de-a face în niciun fel cu aspectul fizic.

Privirea

O femeie care știe ce face cu privirea poate obține întotdeauna ceea ce își dorește”, spune un bărbat. Culoarea ochilor nu contează pentru bărbați, ci privirea în sine… Un bărbat inteligent se va uita mai întâi la ochi, apoi la corp, pentru că ei sunt ferestrele către frumusețea interioară.

Atitudinea

Atitudinea poate fi foarte sexy. Bărbaților le plac femeile puternice, care nu se sfiesc să-și exprime opiniile și nu se tem să-i contrazică pe ceilalți. De asemenea, este important ca femeia să dea dovadă de pasiune. Cu toate acestea, este o parte integrantă a sex-appealului fiecărei femei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Simțul umorului

Dacă o femeie are simțul umorului, atunci în ochii bărbaților nu poate să nu fie sexy. Cu toate acestea, acceptați că nu este ușor să faci un bărbat să râdă în ziua de azi.

Încrederea în sine

Felul în care o femeie merge și se comportă în fața celorlalți este foarte relevant pentru a indica cine este ea cu adevărat și cum se prețuiește. Mersul pe jos cu încredere – nu este nimic mai sexy decât asta pentru bărbați! Atunci când te îmbraci adecvat, vei câștiga și mai multe puncte, deoarece vei avea mai multă încredere în tine.

Inteligența

Contrar multor opinii, un bărbat puternic nu se simte intimidat dacă femeia de lângă el este inteligentă. În ziua de azi sunt prea multe fete care arată bine, dar nu sunt inteligente și cu care nu poți purta o conversație normală.