• Anterior, limba franceză era considerată cea mai sexy limbă din lume, conform Babel.
  • Limba engleză cu accent britanic a câștigat premiul pentru „cea mai politicoasă” limbă.
  • „Cea mai directă” limbă, a fost considerate limba germană, în sondajul Babel.

Un nou sondaj făcut pe 6.000 de respondenți din Marea Britanie, Franța , Spania, Italia , Germania și SUA a descoperit că accentele europene sunt cele mai atractive din lume. Iar anul acesta limba italiană a fost votată ca cea mai sexy, romantică și pasională din lume.

Între timp, engleza britanică a câștigat premiul de „cea mai politicoasă”. Anumite trăsături fonetice, cum ar fi rularea sunetelor „r”, pot fi distinctive în italiană, ceea ce pentru mulți este considerat fermecător sau atractiv”.

Această cercetare a descoperit că cei intervievați au considerat că accentul australian este considerat cel mai atractiv atât la femei, cât și la bărbați. După în top a fost accentul scoțian, londonez, irlandez, francez, italian, galeză și Brummie.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Cei care sună încrezători pot avea un accent din Boston, Noua Zeelandă sau german, iar cele mai inteligente accente domnesc din Londra, Germania și Birmingham. Potrivit studiului, cei mai sofisticați oameni se găsesc probabil în Londra, Germania sau Birmingham.

Citește și