• Louis Vuitton lansează cea mai scumpă geantă din istoria modei.
  • Geanta Millionaire Speedy este realizată din piele moale de crocodil.
  • Jacob Elordi, care îl joacă pe Elvis Presley în noul film „Priscilla”, deține o astfel de geantă.

Louis Vuitton lansează cea mai scumpă geantă din istoria modei. The Millionaire Speedy a fost creată de Pharrell Williams, actualul director de creație al casei de modă. Momentan este disponibilă doar pentru clienții exclusiviști și fideli, colecționari, celebrități și prieteni ai casei de modă.

Cât costă cea mai scumpă geantă?

The Millionaire Speedy are prețul unei vile de lux sau al unui apartament în mijlocul Londrei sau al Parisului. Costă nu mai puțin de 1 milion de dolari. Pharrell Williams spune că geanta a fost inspirată de falsuri vândute la colțul străzii.

Chiar și în lumea ciudată a modei de lux, unde gențile se pot vinde cu mii de lire sterline, costul celui mai recent accesoriu care atrage atenția de la Louis Vuitton este astronomic. Cu un preț de 1.000.000 de dolari, geanta Millionaire Speedy își ridică numele, scrie The Guardian.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Ce justifică prețul ridicat al genții?

Geanta Millionaire Speedy se diferențiază de gențile obișnuite Speedy exclusiv prin materialele prețioase folosite în procesul de producție. Este realizată din piele moale de crocodil și este complet acoperită cu monograma Louis Vuitton. Pe mânere și pe cureaua de umăr se afla elemente de feronerie din aur gros, iar pandantivele sunt încrustate cu diamante reale. Iar la pachet, clienții primesc și o pereche de ochelari de soare.