• Max este un border collie din Marea Britanie considerat ”cel mai deștept din țară”.
  • El își poate aminti numele tuturor celor 231 de jucării ale sale.
  • Chaser este performerul în Statele Unite, recordul său depășind 1.000 de obiecte.

Câinele e prietenul tău și în weekend. Dar uneori îți oferă și ocazia să te bucuri de performanțele sale. Cunoaşte numele tuturor celor 231 de jucării ale sale. Max, un border collie din Marea Britanie, este considerat de către stăpânii săi „cel mai deştept câine” din ţară. El îşi poate aminti numele tuturor celor 231 de jucării ale sale.

Max, în vârstă de şapte ani, a fost învăţat de stăpânul său, Martin Morris, să recunoască numele jucăriilor sale încă de când era un pui. Martin şi soţia sa, Helen, se joacă un joc cu Max în fiecare seară. Ei strigă numele unei jucării dintr-o altă cameră, iar Max trebuie să o găsească printre cei şapte saci plini cu jucării, conform swns.com. Max îşi aminteşte perfect numele tuturor jucăriilor sale, chiar şi ale celor pe care nu le-a mai văzut de mult timp.

Împreună cu soţia sa, Helen, Martin a cheltuit 1.115 lire sterline pe jucăriile lui Max. Cuplul nu intenţionează să înceteze prea curând să îl mai testeze pe Max şi încă îi cumpără câte o jucărie nouă în fiecare săptămână. Există și un alt peformer în Statele Unite.

Recomandări

IRANUL ATACĂ ISRAELUL
INCENDIU PUTERNIC ÎN BUCUREȘTI
CUM A INVENTAT ZUCKERBERG „POKE”?
BILLIE ȘI LANA AU CÂNTAT LA COACHELLA
PREDOIU INTRĂ ÎN CURSA PENTRU COTROCENI
FLYFREE ZBOARĂ CU 16 ELICE

Chaser era tot un border Collie și performanța sa a ajuns la 1.000 de jucării pe care poate să ți le indice după nume. Stăpânul său, psiholog comportamental, John Pilley l-a crescut în Carolina de Sud și l-a pregătit de când era doar un cățel în vârstă de opt săptămâni. Pilley îl primise pe Chaser drept cadou atunci când a împlinit 76 de ani. Până în 2018, când profesorul a încetat din viață la 89 de ani, Chaser, care era o cățelușă, a învățat să recunoască jucării și a făcut parte dintr-un proiect al stăpânului său. Chaser a încetat din viață la rândul său în 2019, la un an și o lună după stăpânul său. Dar povestea sa a continuat, în 2021, cățelușa devenind oficial prima mascotă a Colegiului Comunitar Spartansburg.

Citește și