• „How to get away with murder” prezintă crime și secrete tulburătoare. Serialul spune povestea unui grup studenți de la Drept.
  • Mike Ross, protagonistul „Suits”, este un avocat extrem de bun, dar nu are diplomă de facultate.
  • „The Good Wife” îți prezintă o femeie puternică, Alicia Florrick, ea își reia cariera în avocatură chiar dacă se confruntă cu provocări juridice, după scandalul din familia ei.

Bankman Fried intră la închisoare, Trump nu mai are voie să publice dovezi legate de atacul de la capitoliu, iar Hunter Biden va fi judecat de un procuror special. Parcă toată lumea are probleme cu justiția în ultima vreme. N-o să vorbim despre ei, ci despre cele mai bune seriale juridice.

How to get away with murder, creat de Peter Nowalk, cu: Viola Davis, Billy Brown și Jack Falahee în roluri principale, prezintă poveștile unui grup de studenți ambițioși, la drept. În centrul acțiunii se află profesorul lor de drept penal Annalise Keating care le schimbă cursul vieții. Acțiunea e plină de crime și secrete care o să te țină în suspans.

A 2-a sugestie este Suits. Serialul îți prezintă povestea unui avocat extrem de bun, Mike Ross, dar care nu a urmat nicio facultate. Povestea evolează în jurul secretului său, care vine cu multe provocări, are noroc însă că este înconjurat de prieteni adevărați.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.

The Good Wife îți prezintă o femeie puternică, Alicia Florrick, hotărâtă să își reia cariera în avocatură chiar dacă soțul ei este implicat într-un scandal public și ajunge în închisoare. Alicia are de înfruntat provocări juridice extreme.

Citește și: