• În acest weekend, Capitala va fi mai puțin aglomerată decât te-ai obișnuit.
  • Dacă rămâi în București de Paște, ai parte de o varietate de opțiuni pentru a te bucura de sărbători într-un mod diversificat și plăcut.
  • Pentru cei care nu și-au făcut planuri de vacanță, există evenimente și în Capitală.

În acest weekend, Capitala va fi mai puțin aglomerată decât te-ai obișnuit. Însă dacă rămâi în București de Paște, ai parte de o varietate de opțiuni pentru a te bucura de sărbători într-un mod diversificat și plăcut. Pentru cei care nu și-au făcut planuri de vacanță, există evenimente și în Capitală.

Dacă nu ai timp să gătești, terasa restaurantului din Parcul Herăstrău găzduiește un festival culinar, pentru iubitorii fructelor de mare. Participanții pot savura o varietate de delicii: calamari fripți, caracatițe și pești proaspeți. Tot aici, te poți bucura de muzică live și spectacole artistice. Dacă preferi distracția în aer liber, Zona Liberă, situată lângă Cercul Militar, este locul perfect în care să-ți petreci seara. Ai o varietate de terase și localuri, unde te poți bucura de bere artizanală și alte bunătăți într-un cadru plăcut și relaxant.

În continuare, pe data de 6 mai, Teatrul Național București prezintă premiera spectacolului „Albă ca Zăpada”. Asta înseamnă că ai ocazia să îți faci copilul fericit. Spectacolul plin de magie și aventură, promite să aducă zâmbete pe fețele micuților.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Citește și