• Disney dezvăluie opt dintre cele mai mari blockbustere care vin în 2024 la cinema.
  • Regatul Planetei Maimuțelor” este continuarea filmului „Planeta Maimuțelor” din 2017.
  • Unul dintre cele mai așteptate filme de la Marvel, distribuit de Disney este „Deadpool 3”, care ar avea lansarea în luna mai.

Dacă ești nerăbdător să afli care sunt filmele pe care le poți vedea în 2024 la cinema, Disney a anunțat lista filmelor viitoare.

Disney a dezvăluit opt dintre cele mai mari blockbuster. Unul dintre cele mai așteptate filme de la Marvel, distribuit de Disney este „Deadpool 3”, care ar avea lansarea în luna mai, mai exact pe 3. Fanii știu deja că Deadpool al lui Ryan Reynolds se întoarce alături de Wolverine al lui Hugh Jackman pentru o aventură multiversală.

Primul film „Planeta Maimuțelor” după achiziția de către Disney a 20th Century Fox, „Regatul Planetei Maimuțelor, cu Owen Teague în rolul principal, este o continuare a „Războiului pentru Planeta Maimuțelor” din 2017. Filmul este așteptat pe 24 mai 2024.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

„Inside Out 2” va reuni o mare parte din distribuția originală de emoții a lui „Inside Out”, împreună cu o serie de noi emoții ca urmare a adolescenței lui Riley. Filmul este așteptat pe 14 iunie 2024.

„Regele Leu” intenționează să facă ceea ce nu a făcut precedătorul său live-action, și anume să spună o nouă poveste despre calea lui Mufasa spre a deveni rege și relația sa cu fratele lui, Scar.

Citește și: