• „Challengers” o prezintă pe Zendaya în rolul unei jucătoare de tenis pe nume Tashi, prinsă într-un triunghi amoros cu actualul ei soț și cu fostul ei iubit.
  • 2024 vine cu multe biografii despre cântăreți îndrăgiți: „Back to Black” despre Amy Winehouse și „One Love: The Bob Marley Story”.
  • Alte continuări așteptate sunt „Ghostbusters: Imperiul înghețat”, „Kung Fu Panda 4”, „Inside Out 2”,și „Godzilla x Kong: Noul imperiu”.

2023 a fost un an destul de bun pentru a merge la film. „Barbie”, „Oppenheimer” și „Fast X” sunt câteva dintre alegerile de top ale anului. Din cauza grevelor de la Hollywood multe producții au fost amânate pentru 2024,

A 2-a parte a filmului Dune, titlu foarte așteptat în 2023- o să aibă premiera în martie. Zendaya, actrița principală din „Dune”, vine în 2024 pe marele ecran cu încă un film- „Challengers” -lungmetrajul o prezintă pe Zendaya în rolul unei jucătoare de tenis pe nume Tashi, prinsă într-un triunghi amoros cu actualul ei soț și cu fostul ei iubit.

Dacă îți plac supereroii și filmele de benzi desenate, există o mulțime de opțiuni, de la „Madame Web” și „Deadpool 3” la „Venom 3”. Și 2024 vine cu multe biografii despre cântăreți îndrăgiți: „Back to Black” despre Amy Winehouse și „One Love: The Bob Marley Story”.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

„Joker: Folie a Deux.”cu Lady GAGA în rolul lui Harley Quinn și Joaquin Phoenix care își reia rolul de Joker. Filmul cu cei 2 o să ajungă în octombrie în cinematografe. Alte continuări așteptate sunt „Ghostbusters: Imperiul înghețat”, „Kung Fu Panda 4”, „Inside Out 2”,și „Godzilla x Kong: Noul imperiu”.

Citește și