• The Gray Man este bazat pe romanul din 2009 al lui Mark Greaney.
  • The Grey Man a avut avanpremiera pe 15 iulie 2022.
  • Cu un buget de producție de 200 de milioane de dolari, este cel mai scump film realizat vreodată de Netflix.

Cel mai scump film făcut de Netflix anul acesta, The Gray Man, a avut avanpremiera în Los Angeles. Bazat pe prima carte din cel mai bine vândut serial, spion contra spion, al autorului Mark Greaney, filmul este regizat de Anthony și Joe Russo. Deși te-ai fi așteptat ca toată lumea să aibă un cod vestimentar clar, niciunul dintre bărbații de la premiera The Grey Man nu a purtat culoarea gri.

Din contră, protagonistul Ryan Gosling a purtat un costum verde pastel care te duce, cu gândul, mai degrabă spre următorul său personaj, Ken, din filmul Barbie al regizoarei Gretei Gerwig.

Am o grămadă de tăieturi și vânătăi. Dar în afară de dureri și toate acele lucruri, nu, nu am cicatrici emoționale și asta e bine. A fost emoționant pentru că tot timpul mi-am dorit să fac un film de acțiune, iar când în sfârșit am primit unul nu mă puteam plânge, a transmis regizoarea.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Chris Evans joacă rolul unui răufăcător în filmul de acțiune, și încearcă din răspunteri să-l captureze pe SIX, personajul interpretat de Ryan Gosling.

Filmele mari de acțiune ca acesta cer mult efort fizic. Poate fi obositor și te poți accidenta un pic dar asta le fac extraordinare, a spus Chris Evans.

Frumoasa actrița cubaneză Ana de Armas a spus că s-a distrat la filmări. Uite ce personaj interpretează.

Bună sunt Ana de Armas, caracterul meu este Dani Miranda. Ea este un agent CIA. Ea îi acoperă tot timpul în spatele lui SIX. Hai să mergem! Nu mai există niimeni ca să îl poată acoperi. Este periculoasă, a spus Ana de Armas.

Acum că te-am făcut curios să vezi cel mai scump film făcut de Netflix, în acest an îl poți vedea în premieră pe 22 iulie