• Dacă încă nu te-ai decis unde vrei să îți petreci Paștele sau poate te-ai hotărât să pleci în ultimul moment în vacanță, Italia, Spania sau Dubai se pot afla pe lista ta.
  • Poți opta pentru un City Break la Atena, o vacanță la Salonic sau un sejur pe una dintre insulele frumoase ale Greciei.
  • Mauritius, Barbados sau Maldive pot fi alte opțiuni pentru Paște.

Dacă încă nu te-ai decis unde vrei să îți petreci vacanța de Paște sau poate te-ai hotărât să pleci în ultimul moment în vacanță, Italia, Spania sau Dubai se pot afla pe lista ta.

Cele mai căutate locuri pentru vacanța de Paște

Grecia poate fi o destinație ideală pentru a îți petrece vacanța de Paște. Temperaturile oscilează între 16 grade și 25 de grade. Nu este o vreme ideală pentru a face baie în Mediterană, dar te poți bucura de peisaje și să explorezi tărâmuri ascunse în căutarea zeilor. Poți opta pentru un City Break la Atena, o vacanță la Salonic sau un sejur pe una dintre insulele frumoase ale Greciei. Italia oferă câteva alternative superbe în care poți călători în perioada sărbătorilor. Poți exploara Toscana, zburând la Pisa sau Florența. Sau te poți relaxa într-unul dintre hotelurile de pe Coasta Amalfi. Dar și Spania este foarte ofertantă. Orașele Madrid, Barcelona, Malaga sau Sevilla se află în topul căutărilor turiștilor”, a informat editorul Aleph News Maria Simulescu.

Cele mai luxoase hoteluri

Dubai este una dintre destinațiile exotice și ușor accesibile din România. Este ideal pentru vacanțe în cupluri sau în familie. Poți alege un hotel de 5 stele cu piscină, amplasat în centrul orașului, sau te poți caza la un hotel aflat în apropierea plajelor cu nisip fin. Mauritius, Barbados sau Maldive pot fi alte opțiuni pentru Paște. Frumusețea acestor insule exotice este definită mai mult de marea care le înconjoară. În unele insule te poți aventura în junglă, iar altele încântă turiștii prin tradițiile locale și apusurile desprinse parcă din filme”, a relatat editorul Aleph News Maria Simulescu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS