• Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook.
  • Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri.
  • Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook.

Meme-urile și glumele sau ironiile nu au încetat să curgă pe parcursul întregii seri în ceea ce privește faptul că uriașul din social media, Facebook, alături de Instagram și Whatsapp, nu au funcționat pe parcursul a șase ore.

În plus, Mark Zuckerberg ar fi înregistrat pierderi de circa 6 miliarde de dolari. Ceea ce ar însemna că a pierdut acțiuni în valoare de un miliard de dolari pe oră.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Inclusiv Twitter a ironizat căderea rețelelor de socializare care aparțin de grupul Facebook, publicând un mesaj la ora 8:27 dimineața prin care i-a salutat, pe toți.

Mai ales în condițiile în care utilizatorii de Facebook, Instagram și Whatsapp au venit în număr mare pe Twitter ca să-și manifeste nemulțumirea sau pentru a lansa glume, bancuri sau meme la adresa Facebook și a lui Mark Zuckerberg.

Cu Facebook, WhatsApp și Instagram indisponibile timp de ore bune în seara de luni, era doar o chestiune de timp înainte de apariția unor meme-uri care să facă haz de necaz.

Din păcate, glumele nu puteau fi afișate pe nici o rețea deținută de Facebook astfel că, Twitter a devenit principala soluție pentru mesajele ironice la adresa Facebook și a lui Zuckerberg.

Mai întâi de toate, grija principală a majorității persoanelor a fost aceea de a afla dacă altcineva are această problemă.

Și Netflix a făcut o glumă pe seama situației

Cum oamenii au început să se confrunte cu lipsa pozelor cu mesele în care prietenii lor au luat masa la restaurant sau în oraș, unii au optat pentru Netflix.

Astfel, pentru a-și face reclamă noului serial Squid Game, care a devenit peste noapte o nouă senzație în lumea serialelor, Netflix și-a dat seama de situație astfel că, uriașul de difuzare a serialelor a postat pe Twitter un mesaj ironic la adresa Facebook.